Veckans snackisar

Bildkälla: @tanbyklara

Måndag och åter dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheter från veckan som varit. En härlig blandning av viktiga, roliga och onödiga ämnen!

Premiär för kontroversiella TV-serien ”The idol”

@streamonmax

I måndags släpptes första avsnittet av nya serien The idol. Serien har fått mycket uppmärksamhet på grund av att de kontroverser efter klipp spridits och rapporter om olämpligt beteende från skaparen till serien, Sam Levinson, som också är skaparen bakom succéserien Euphoria. The idol följer den unga popartisten ”Jocelyn” spelad av Lily Rose Depp, som får sig ett mentalt sammanbrott på grund av sin mammas alltför tidiga död och som nu har krav på sig att bli den nästa stora världsstjärnan. Artisten ”The Weeknd” har den andra huvudrollen i serien och spelar en mystisk ägare till en populär LA nattklubb som i hemlighet även driver en kult. Efter det första avsnittet släpps har serien bland annat kallats för ”Den smutsigaste kärlekshistorien i hela Hollywood.” Serien går att streama på HBO Max.

Nytt matcha-café med astrologi tema

 

@ohlamoon

Alla astrologi-fantaster därute – se hit! Våra kära vänner på Oh la Moon har sedan en tid tillbaka en butik belägen på Södermalm och nu i veckan öppnade de även upp en liten café-del i lokalen. Vi rekommenderar varmt att ni går dit och besöker butiken & caféet för att hitta dina nya favoritkristaller, dricka en matcha och kika på produkter som kan hjälpa dig att leva en mer spirituell livsstil, uppgradera ditt liv och följa dina drömmar. Deras trevliga personal är alltid på plats och hjälper till att hitta kristallerna som skulle passar just dig. Ni hittar dem på Krukmakargatan 31.

Klara Elvgren har fått en dotter

@tanbyklara

Det är nog inte många som har missat att influencern Klara ”Tanbyklara” Elvgren och partnern Jhon Arboleda i veckan välkomnade sitt första barn tillsammans. I ett inlägg på Instagram meddelade hon att deras dotter föddes den fjärde juni och har fått namnet Ivy Rose Arboleda. Hon lovar också sina följare att hon snart kommer dela med sig av alla detaljer kring förlossningen. Klara och Jhon träffades under sommaren 2022 när hon programledde realityprogrammet “F-boy island”, där Jhon var en av deltagarna. I december gick paret ut med sin relationen på sociala medier och några månader senare avslöjade de även att de var gravida. Stort grattis Klara och Jhon!

Veckans TikTok trend

@TikTok

I veckan har ”Red flags-filter” fullkomligt tagit över TikTok. Temen ”Red flags” har cirkulerat ett tag på sociala medier och hänvisar till vad man har för varningsflaggor med sin personlighet. Var och varannan profil har lagt ut videos på sig själva när använder filtret och det är roligt att se hur många som faktiskt verkar träffat rätt. Här kan ni själva testa filtret och få reda på vilka red flags ni själva har.

Psst! Glöm inte att gå in och följa FORNI på TikTok också!

 

Missade du förra veckans snackisar? Klicka här!