Veckans snackisar

Bild: @madonnamaxima

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheter från veckan som varit. En härlig blandning av viktiga, roliga och onödiga ämnen!

Kylie Jenner visar upp sin son

Bild: @kyliejenner

I ett Instagram inlägg visar Kylie Jenner för första gången upp bilder på hennes och rapparen Travis Scotts son och tillkännager hans namn, Aire. Pojken föddes 2 februari 2022 och döptes ursprungligen till Wolf Jacques Webster, men efter några månader meddelade föräldrarna att de valt att ändra namn.

Madonna turné 2023

Comeback för Madonna! Den ikoniska popstjärnan åker ut på en världsturné under 2023, Madonna: The Celebration Tour. Madonna är den bäst säljande, kvinnliga soloartisten genom tiderna. The Celebration Tour kommer att lyfta fram hennes största hits från hennes fyra decennier som världsartist. Lördag den 28 oktober intar Madonna Tele2 Arena i Stockholm för en efterlängtad konsert!

Mark Levengood och Jonas Gardell separerar

Bild: levengood.mark

Författaren Jonas Gardell och journalisten Mark Levengood meddelar att de valt att gå skilda vägar. I varsitt Instagram inlägg beskriver dem att “Det är med sorg och stark overklighetskänsla som jag berättar att Mark och jag har separerat. Vi ska inte skilja oss, men har inte längre en kärleksrelation, utan ska försöka att vara vänner.” De säger att de ska påbörja parterapi och se om de hjälper dem hitta tillbaka till varandra. Paret har varit tillsammans i 37 år, gifte sig 2011 och har två barn ihop.

Veckans TikTok trend

Bild: TikTok

“Imaginary Friend Prank” är en trend som har underhållit mig den här veckan. Trenden går ut på att lägga upp en video där du låtsas som att det är en osynlig person som slåss mot dig. Ofta är det framför deras partner som användarna bjuder på skådespeleriet och fångar då deras förvirrade reaktion. En mycket underhållande och rolig trend!

 

Missade du förra veckans snackisar? Klicka här!