Merry X-mas från oss på FORNI

Ho ho ho!
God jul våra älskade Fornisar!

Idag är det julafton. Kanske gjorde ni som Michaela gjorde i morse: smög upp redan vid åtta, tände adventsljusstaken och kokade en stor kanna med kaffe. För att sedan duka upp julfrukost, ta fram pepparkakor som gräddades igår kväll (= en ljuvlig doft i hela hemmet) och öppna upp ett fönster för att ta del av den friska luften som den här julaftonsmorgonen bjuder på. Eller så är du inte så förtjust i julen och ser den här dagen som en extra ledig helgdag där du bara ska mysa med dig själv, sträck-kolla på din favoritserie och äta pizza. Man får göra som man vill på julafton, det är det bästa med att vara vuxen.

Oavsett vilken väg du tar under dagen, så hoppas vi på FORNI att din dag blir ljuvlig. Kom ihåg att inte stressa och verkligen njuta av din lediga dag (hur svårt det än kan vara om du har en tjatig svärmor eller syskon som aldrig håller sams på julen). Den här dagen blir perfekt om vi sänker axlarna i takt med förväntningarna.

Sist men inte minst, så kanske du läser detta på julaftonskvällen när firandet är över och du får en stund för dig själv. Passa då på att botanisera bland alla våra artiklar vi har skapat åt dig nu i december! Till exempel: Våra tips på hur du överlever långflygningen, 6 böcker om personlig utveckling eller Favoritfilmerna i jul.

En stor, varm julkram önskar vi på FORNI ♥