Mind, body & soul

Bild: @linaleoniie

Mind, body & soul är tre grundstenar till ett liv i balans ur det holistiska perspektivet. Dessa tre grundstenar innefattar att ta hand om sig själv på bästa sätt, inifrån och ut. Checka in med dig själv hur de tre områdena ser ut för dig idag:

Mind

Den första delen är vårt mind. Våra tankar är en stor del av vårt liv och något som vi får till oss konstant under dygnet. Hur går dina tankar om dig själv? Är dina tankarna om dig själv sanna eller är det falska? Begränsar dina tankar om dig själv hur du lever ditt liv?

Body

Vår kropp är vårt hem och som bär oss genom livet, så se till att ge den allt den behöver. Allt ifrån lagom med rörelse till bra näringsrik mat. Vilken typ av träning och kost mår du bra av? Hitta din typ av rörelse och kost som gör att du mår bra, istället för att passa in i någon påhittad mall om vilken träning och kost som är rätt och fel.

Soul

Vem är du? Innerst inne. Vad mår du bra av? Vad drömmer du om? Se till att regelbundet ta tid och checka in med dig själv för att connecta inåt. Kanske kan du ha en en selflove kväll en gång i veckan eller skriva en stund varje dag för att ge tid till dig själv att landa och tillåta dig att känna efter.

 

Några enkla tips för att skapa balans med fokus på mind, body & soul

–  Meditera för att öva på att vara här och nu

–  Träna på det sätt som du mår bra av

–  Ät näringsrik mat som din kropp mår bra av

–  Ge kroppen tillräckligt med sömn

–  Öva tacksamhet för att fokusera på det du har istället för det du inte har

–  Avsätt tid för återhämtning och reflektion

 

Det kan även vara effektivt att gå till en coach för att komma vidare i din utveckling och lära dig mer om dig själv. Uppge rabattkoden FORNI och få under hela november 20% på coachingpaket och onlinekurser hos www.coachbylina.com.