5 snabba med Flora Wiström

Bild: Susanna Månsson för Grandpa

Vi presenterar stolt ett nytt koncept på FORNI, nämligen “5 snabba med” där vi bjuder in influencers som får svara på fem snabba, roliga frågor om sig själva. Ett sätt för er att lära känna profilerna på ett annat sätt än vad ni kanske vanligtvis brukar.

Först ut är Flora Wiström och det är vi så glada över. Flora är bloggare, influencer och författare från Stockholm – bloggen har hon drivit sedan 2007 och hon beskriver den som “en blogg om skrivande, böcker och populärkultur, men också vegomatlagning, vänskap och kärlek”. Här är 5 snabba med Flora Wiström:

Hur ser din morgonrutin ut?

Jag brukar gå upp runt 7:30. Drar på mig mjukisar, tofflor, hasar till kaffebryggaren och knäpper på den, sedan sätter jag mig och skriver på mitt bokmanus i ett par timmar. Ofta gör jag det enligt pomodorometoden: 25 minuters skrivande, fem minuters paus, 25 minuters skrivande osv. Någon gång på mitten mixar jag ihop en smoothie som jag käkar direkt ur mixerskålen med chokladgranola. När jag skrivit klart för dagen brukar jag göra mig iordning och sedan cykla till mitt kontor.

Du får äta en rätt för resten av livet – vilken blir det?

Pasta med tomatsås och burrata tack.

Vad var det senaste du shoppade?

Köpte två mycket gulliga necessärer från Afroart förra veckan och en vinlåda från Pompette.

Vilket är ditt stjärntecken, kan du identifiera dig med det?

Jungfru! Känner igen mig i att jag är driven och produktiv, självmedveten, analytisk samt rätt så realistisk och praktiskt lagd. Men blyg? Det är jag inte.

Vilken är din go-to outfit?

Vida jeans med hög midja, nån trevlig ofta färgglad topp och silversmycken. Men det här är det finaste jag haft på mig på länge: Vida jeans, träskor, färgglad topp, scarf och kavaj.

Läs Floras blogg här / Följ Flora på Instagram här / Läs fler 5 snabba med här