Horoskop: mars månad

FORNI har teamat ihop sig med våra vänner på Oh la moon som kommer att hjälpa oss att ta fram ett månadshoroskop som för varje tecken utgår ifrån ascendenten. Vi kommer även att rekommendera en kristall för varje tecken och månad som passar ihop med din energi.

Väduren

Vi är inne i månaden som till stor del kommer att handla om dig. Både Venus, Merkurius och solen kommer att befinna sig hos dig under mars månad, sjukt peppigt! I början av månaden kommer det vara mycket fokus på hälsa och rutiner, vilket ger dig en bra möjlighet att byta rutiner för att du ska må så bra som möjligt. Kanske tar stress för mycket plats just nu eller glömmer du återhämtning mellan dina gympass? Under slutet av månaden bjuds det in till nystart för dig och nu har du chansen att omvärdera vem du är och vem du vill vara. Kanske är det dags för en ny garderob eller ny frisyr? Du kommer att känna behovet av att börja om och med tanke på att du är Vädur är det inte omöjligt att du gör detta i ett enda svep.
Kristall som kan hjälpa dig att ta vara på dessa energier denna månad är Svart månsten

Oxen

Mars kommer att vara en tid för förändring hos dig, och kanske är det dags att sluta vela om du tagit rätt beslut gällande din arbetsplats? Se tillbaka på vad du har lärt dig och landa i vad som känns rätt för dig, för nu har du alla svaren inom dig, kära Oxe. I slutet av månaden kommer Venus, kärlekens planet, att gå in i ditt tecken och lysa upp livet lite extra. Kanske är det dags att verkligen ta tag i dina self love rutiner? Ha papper och penna vid sängen, dina drömmarna kommer att tala till dig!

Kristall som kan hjälpa dig att ta vara på dessa energier denna månad är Prehnit

Tvillingarna

Försök att vara lite extra öppen för nya idéer i mars, kära Tvilling, månaden bjuder in både nya härliga vänskaper samt helande och förlåtelse kopplat till dina nära och kära. I början av mars är det en bra tid för dig att öppna upp dig och prata ut med någon i din närhet som det ligger något och skaver med. En förändring kan leda till något fint och läkande framöver. I slutet av månaden kan du möta människor som kommer kännas viktiga och betydelsefulla för dig, så är du sugen på lite nya vänner eller hitta fler med samma värderingar som dig så är det dags att bjuda in till nya möten nu!

Kristall som kan hjälpa dig att ta vara på dessa energier denna månad är Aprikos Agat

Kräftan

Det blir en spännande månad för dig Kräftan, med inre transformation som speglar sig i hur du kommunicerar och hur du väljer att fortsätta vara i din karriär. Det finns något du behöver avsluta, kanske en gammal konflikt, ett tankemönster eller ditt sätt att kommunicera på? Ta dig en funderare på om det är något i dig som skaver och som inte resonerar med dig längre och släpp taget om det. I slutet av månaden är ett bra tillfälle för dig att klättra på karriärstegen och håva in det du lagt grunden för. Mer nystart än såhär blir det inte, så gå på viktiga jobbmöten, söka de jobb du vill ha och tro på dig själv och din förmåga!

Kristall som kan hjälpa dig att ta vara på dessa energier denna månad är Peach månsten

Lejonet

Mars lär bli en månad där dina värderingar och din livstro kommer att vara mycket på tapeten. Vad har du lärt dig i dina relationer? Kan du ta med dig dina lärdomar inför framtiden och hur kan du koppla dessa till dina nya värderingar och din livsfilosofi? I början av månaden kan det ske positiva förändringar i ditt arbete. Både karriärmässigt och hur du genomför ditt arbete, så ta de möjligheter som din intuition guidar dig till. I slutet av månaden är det en bra tid för dig att göra en resa. Det kan vara en längre resa, en inre spirituell resa eller kanske signar du upp dig på en kurs för att fördjupa dina kunskaper inom något. Meditera mycket denna månad och låt din inre röst guida dig!

Kristall som kan hjälpa dig att ta vara på dessa energier denna månad är Ametist

Jungfru

Det ligger en del förändring i luften för dig den här månaden, både inombords och för den yttre världen. Ofta vill du ha det på ditt sätt jungfrun, men ibland behöver vi följa universums flöde för det kan bli minst lika bra då! Mars är en bra tid för dig att verkligen komma till sans med vem du är och vem du vill vara, så meditera och prioritera self care för att komma närmare dig själv den här månaden. Det är inte omöjligt att sådant som du tryckt undan kan komma upp till ytan för att du ska rensa ut det, men kom ihåg att det som kommer upp är meningen att komma upp för att du ska kunna expandera. Passa på att rensa ut din garderob eller gör en härlig förändring av ditt hår.

Kristall som kan hjälpa dig att ta vara på dessa energier denna månad är Howlit

Vågen

Mars kommer att sprudla av kärlek för dig, speciellt i slutet av månaden. Förbered dig genom att möta ditt undermedvetna och gör dig redo för att kanske träffa din soulmate! Fullmånen den 7/3 kommer nämligen påminna dig om att avsluta något kopplat till ditt undermedvetna och kanske kommer du ha ett större behov av egentid. Det är en perfekt tid för soul work, meditationer och kanske känner du ett behov av healing eller terapi för att verkligen kunna rensa ut det som du inte lägre behöver bära på. I slutet av månaden är det en extra fin tid för att ge dig ut i dejtigdjugeln, så förbered dig på härliga nya möten och kanske är någon av dem precis rätt för dig!

Kristall som kan hjälpa dig att ta vara på dessa energier denna månad är Jordgubbskvarts

Skorpionen

Mars blir en tid för dig där du verkligen får ta hand om dig själv Skorpionen, rensa ut både kroppsligt, själsligt och bland människorna runt omkring dig. När du kommit ut på andra sidan sen kommer du att vara en uppgraderad version av dig själv, keep going! Kanske är det dags att höra av dig till den där gamla vännen som du delade så mycket med, eller är det dags att söka dig till nya mer likasinnade människor? Oavsett så vet du inom dig vad du behöver runt omkring dig för att må bra! I slutet av månaden är det en bra tid för dig att skapa nya rutiner som får dig att må bra. Kanske är det på gymmet eller på meditationskursen du hittar din nya ride or die? Oavsett vad du väljer, sätt nya intentioner och genomför dem!

Kristall som kan hjälpa dig att ta vara på dessa energier denna månad är Kiwi Jasper

Skytten

I början av mars är det dags för dig att göra en förändring kopplat till ditt arbete. Kanske söker du något nytt som får dig att levla upp eller ändrar dina rutiner på ditt arbete och i din vardag för att få allt att gå ihop. Oavsett vad förändringen är så kan de bli väldigt positivt för dig egen hälsa. I slutet av månaden så kommer det bubbla kreativitet. Nu har du verkligen chansen att låta alla dina planer gå i verket och att skapa något riktigt fint. Det är även ett magiskt tillfälle att ge dig ut för att hitta en partner om du är sugen på att dejta, och även om du inte är intresserad av något seriöst så är det så bra vibes i luften för att få till en härlig dejt, för vem vet – det kanske leder till något i framtiden?

Kristall som kan hjälpa dig att ta vara på dessa energier denna månad är Karneol

Stenbock

För dig handlar mars om att komma hem, grunda dig och bygga en stabil grund för framtiden. Kanske åker du iväg på en resa för att avsluta något eller har du en viktig inlämning? Det kan också vara så att en inre förändring sker hos dig som får dig att ändra din livsfilosofi på något plan. I slutet av mars så kan det vara så att en möjlighet dyker upp för dig att hitta ditt drömboende som skapar en nystart för dig och din familj eller lägger en ny stabil grund för vad som komma skall. Prioritera mycket self care denna månad och spendera tid i naturen för att verkligen grunda dig. Ta ett bad för att rå om och ta hand om dig själv denna månad!

Kristall som kan hjälpa dig att ta vara på dessa energier denna månad är Mossagat

Vattumannen

Början av mars kommer handla om transformation och delade resurser. Kanske kommer du att byta bank av någon anledning eller avsluta en relation där ni har mycket ekonomiskt ihop. Det är inte omöjligt att du blir påverkad av din familj under denna period, så ge dig själv mycket tid för reflektion och meditation för att lyssna inåt till vad som känns rätt för dig. Goda råd är dock oftast härligt att få. I slutet av mars så kommer kanske några ”aha-upplevelser” och du som är uppfinningsrik kommer säkert att få en hel del bra idéer och samtidigt kunna kommunicera med lätthet med folk runt omkring dig. Ta vara på dessa energier genom att ha ett skrivblock tillgänglig så att du har möjlighet att skriva ner din tankar och bra idéer!

Kristall som kan hjälpa dig att ta vara på dessa energier denna månad är Sodalit

Fiskarna

Fullmånen den 7/3 kommer påminna dig om att släppa taget om en relation som inte längre resonerar med dig. Det kan vara något samarbete i arbetet eller en nära relation, bli inte förvånad om du känner ett motstånd till att avsluta detta. Du får dock medvind om du faktiskt fattar beslutet och tar steget till den där förändringen som du behöver. Lyssna inåt, kära Fisk och lyssna på din inre kompass! I slutet av månaden kommer det finnas möjlighet till ett pengaflöde eller att skapa en ny stabil grund för ditt vardagliga arbete. Om du tillexempel önskar att få arbeta på ett visst sätt eller känner dig i behov av löneförhöjning för du vill kunna köpa just den där saken du sett ut så är nu helt rätt tid för detta!

Kristall som kan hjälpa dig att ta vara på dessa energier denna månad är Pyrit

Vill du läsa flera horoskop? Tryck här!