Intervju med Gloria: Utöka ditt nätverk med GoFrendly

Samarbete medGoFrendly

Ni har väl inte missat vår tidigare artikel om GoFrendly? Plattformen som gör det möjligt att expandera sitt sociala nätverk och mingla med över 140.000 fantastiska medlemmar. Vi har träffat Gloria, en medlem som har använt GoFrendly i flera år. I denna intervju berättar Gloria om hennes upplevelser av mötesplatsen, vad appen har givit henne och hur svårt det kan vara att träffa vänner som vuxen. Framförallt när hon med jobbet flyttat mycket mellan städer och gång på gång behövt börja om med sitt nätverk. Något som gjort att GoFrendly blivit hennes sociala nyckel. 

Hej Gloria! Innan vi djupdyker i din relation till GoFrendly – Hur mår du, vem är du? Berätta!

Hej! Jag mår bara bra tack. Jag har haft en underbar sommar och nu längtar jag efter en mysig höst. Mitt namn är Gloria Demir och jag är 29 år bosatt på söder i Jönköping. Jag, min fästman och vår hund Oliver flyttade till Jönköping för drygt ett år sedan från Stockholm och vi trivs jättebra. 

Jag har under de senaste 6 åren jobbat inom anläggningsbranschen med anläggningsdykning. Jag jobbade med all slags anläggning på land samt allt kring den dykning vi utförde i arbetet. Jag var den som skötte kommunikation och kontroll av det som dykarna utförde under vattnet – en så kallad diving supervisor.  

Jag älskade mitt tidigare jobb då man alltid var på resande fot och hade projekt lite överallt i Sverige och Norge. Det var både kul och utvecklande att komma till nya städer och platser, träffa nya människor och uppleva nya saker. Men jag kom till en punkt där jag började känna mig fysiskt utsliten och behövde göra något annat helt enkelt. Så sedan ett år tillbaka har jag studerat här i Jönköping och jag utbildar mig till företagsekonom. 

Vi vill veta mer om dina intressen! Vad gör du helst på en ledig dag?

Var ska jag börja! Mina intressen är många, men det som jag älskar att göra allra mest är att spendera tid med min hund och fästman ute i naturen – jag är alltså född till en riktig skogsmulle! Finns inget bättre än att gå långpromenader ute i skogen. 

Som ni kanske kan gissa med tanke på mitt tidigare jobb, jag älskar att resa! Jag är en travel junkie av dess like och jag har rest väldigt mycket de senaste 8 åren. På fritiden målar och ritar jag även en del, jag är en kreativ själ och älskar att leva ut det genom att måla. 

På en ledig dag spenderar jag allra helst min tid med familjen och hunden, strosar omkring i skogen, målar, ligger i soffan och kollar film eller åker på spontana road trips. 

När det kommer till vänskap, vad är viktigt för dig?

För mig är trygghet och lojalitet så viktigt i vänskap. Jag lägger stor vikt på att umgås med människor där jag verkligen kan vara mig själv fullt ut och att inte bli dömd för något. Jag som person har hellre få nära vänner som ger mig trygghet än många ytliga relationer. Men jag älskar att träffa nya fantastiska människor som delar samma intressen som jag. Det är utvecklande och man lär sig så mycket om sig själv. 

Nu är vi nyfikna! Vad fick dig att gå med i GoFrendly? 

Som person är jag en ganska introvert, jag har aldrig riktigt varit den person som ”går ut” och skaffar vänner. Så på det sättet fick GoFrendly mig att våga prata med nya personer och knyta nya bekantskaper på ett sätt som passar mig utan press. Det är ett naturligt sätt att utöka sitt sociala nätverk vilket har varit klockrent för mig när jag gång på gång kommit till nya städer och platser. 

Det första jag gjorde när jag hade laddat ner appen var att redigera min profil, jag la upp en bild på mig själv och skrev en liten presentation om vem jag är. Därefter började min resa med GoFrendly! 

Appen har givit mig så mycket! Tack varje GoFrendly har jag utvecklat nya bekantskaper och utvecklat mitt sociala nätverk. Det har utvecklat mig som person och givit mig mer mod att våga bekanta mig med nytt folk. Dessutom har det givit mig roliga minnen och upplevelser som jag verkligen tar med mig vidare in i livet. 

Vad är det bästa med GoFrendly?

Det bästa med GoFrendly är att det är en trygg plats för oss tjejer att hitta nya vänner på. Alla som är där är där på samma villkor och man behöver inte vara rädd för att träffa på skumma typer. Det känns verkligen som en trygg mötesplats för oss som vill hitta nya vänskapskretsar eller bara hänga på en promenad eller en fika vid tillfälle. 

Under min tid i Stockholm så var vi flera tjejer som regelbundet träffades med våra hundar och hade hundträffar. Det var superkul att träffa andra människor med samma intressen och det var så enkelt att styra upp och planera det. Vi skapade en aktivitet i appen och bjöd in tjejer att delta på hundträffen. Det gör också det enkelt för tjejer att delta genom att bara dyka upp. 

Sist men inte minst – Hur kommer du använda appen i höst?

Precis som jag har gjort innan, det är alltid kul att bekanta sig med nytt folk. Så att hitta någon att ta en promenad med, ta en fika på stan eller ha hundträff och vem vet, jag kanske träffar någon som blir en riktigt nära vän. 

*

Vill du veta mer om GoFrendly? Kika in på deras hemsida, ladda ner appen och börja expandera din sociala cirkel!