Allt jag vet nu: Penny Parnevik

Vi fortsätter att ställa viktiga frågor till olika kvinnor och näst ut är Penny Parnevik!

Penny är 22 år gammal, bor i Kalifornien och väntar sitt första barn med fästmannen Douglas Murray. Många fick upp ögonen för Penny när vi fick lära känna henne och hennes magiska familj i reality-serien Parneviks. Idag driver hon podcasten ”Pillow Talk” tillsammans med sin syster Peg Parnevik, delar med sig av sitt liv och graviditet i vlogg-format på sin YouTube-kanal och sprider glädje på sin Instagram (det blev en stor, positiv uppståndelse nyligen när Penny visade upp sina ”rullar” på magen, något hon tycker är kul men ”önskar vore helt naturligt”. Heja!)

Här är allt Penny vet nu:

Vad är en av de viktigaste lärdomarna du har lärt dig i ditt liv?

Kill Everyone With Kindness. Det är något mamma har sagt till oss hela livet och det har hjälpt mig igenom några av de tuffaste stunderna i mitt liv!

Vad är ditt bästa relationstips?

Kanske ett supertråkigt svar men – KOMMUNIKATION. Jag växte upp med två föräldrar som alltid sa till mig att vad jag än har gjort så kan dom hjälpa mig så länge vi pratar om det. Det betydde inte att mina handlingar inte fick konsekvenser! Men tryggheten av att veta att så länge jag delar med mig av mina tankar och problem så kan de inte ta över.

Det är något som jag har tagit med mig in min relation idag. Vi har diskussioner om ALLT hemma, jag och Douglas. Vi pratar och pratar och pratar och pratar. Det hjälper så mycket, oavsett om det handlar om stora grejer som barn eller små grejer som vem som tar disken.

Har du något råd till den som vill hitta en meningsfull karriär och lyckas i den?

Alla måste inte vara ”successful”. Vi lever i en värld där alla känner att de måste vara miljardärer eller vara den bästa på något. Men allt beror på hur man definierar ordet och meningen av framgångsrik. För mig handlar det om att jag vill bli mamma, jag vill hitta min livs kärlek, jag vill ha myskvällar där vi äter pizza, jag vill ha family game night med mina syskon och föräldrar – jag vill helt enkelt ha massor dagar fyllt av glädje. Det är success för mig!

Vad är ditt bästa tips för att leva hälsosamt?

Everything in moderation, including moderation”, hehe. Det är en av mina favorit-citat! Det betyder gör allt i balans men ibland måste du också strunta i att ha balans.

Många tar med sig nya lärdomar under stressiga perioder. Om detta stämmer in på dig, vad har du lärt dig?

Be om hjälp! Under 2018 kände jag att jag tappade bort mig själv lite och då vågade jag äntligen be om proffesionell hjälp. Bästa bästa bästa som någonsin har hänt mig! Önskar att jag kunde gång terapi varje dag.

Vad tror du att du vet idag om att leva ett lyckligt liv, som du inte visste när du var yngre?

Jag jobbar fortfarande på att inte bry mig om vad andra tycker. Jag känner fortfarande som att jag kanske borde gå på den coola festen eller eventet, att jag borde ha på coolast outfit, att jag borde vara den roligaste personen i rummet. Men jag jobbar på att bara vara mig själv och göra det som på riktigt ger mig glädje.

Vilket råd skulle du ge till någon om att bli äldre?

Ålder ger dig erfarenhet men den tar också bort magin i livet. Låt inte äldre människor ”förklara” hur livet funkar. Håll hårt i hopp, magi, och have a little faith!