Michaela: Gravid i vecka 22

Gravid i vecka 22

Jag är gravid i vecka 22 och har 54,3% avklarat och 128 dagar kvar av graviditeten, yay!

Min kropp:

Vikt: + 5 kilo

Det här är helt klart en av mina bättre gravidveckor. Det jobbigaste den här veckan är att jag blir så otroligt mätt hela tiden och det känns som att jag inte har någon plats kvar i min mage. Den är så spänd och gör så ont hela dagarna (eller okej, från lunch och framåt). Snälla, säg att jag inte är ensam om detta? Det känns som att vara proppmätt åtta timmar om dagen!

Så har jag tagit hand om mig själv:

Jag har tränat två gånger, haft seriemaraton med D och kramats en hel del. I kombination med sovmornar och lagom mycket jobb måste jag säga att det har varit en riktigt lyckad ta hand om mig-själv-vecka! Veckan som kommer verkar bli lite stökigare dock, så det behövdes nog.

Mitt mående:

Jag är ganska stressad just nu och gör mitt bästa för att inte låta det påverka mig för mycket. Men det är sjukt svårt att tänka “Inte stressa nu” när kroppen bara vill gå in i total stress. Behöver jobba mer med att bara släppa på saker, ingenting är livsviktigt!

Här kan du läsa om tre enkla tips för att ta hand om din själv året om <3

Veckans craving:

Carbonara <3 älskar.

Bebisen:

Nu är han 26cm lång och väger 450g! Snart ett halvt kilo, helt otroligt ju! Han är vaken mycket mer, speciellt efter att jag har ätit och på kvällarna efter middagen. Ibland rör han sig så mycket att det blir obehagligt, men för det mesta njuter jag av att känna hans närvaro varje dag. Som att jag är lite mindre ensam!

På Baby Journey kan du läsa mer om att vara gravid i vecka 22!