3 sovrum från Pinterest vi vill kopiera rakt av

Bildkälla
Artikeln innehåller annonslänkar

Antar att jag inte är ensam om att hänga på Pinterest en hel del om dagarna? När jag köpte min lägenhet vet jag inte hur mycket jag sparade i mappen ”lägenhet” som i sin tur hade underkategorier som ”badrum”, ”sovrum”, ”kök” – ni fattar! Det finns några välpinnade sovrum där inne så jag tänkte att vi skulle ta en kik på tre favoriter:

Stuckatur, mässing och marinblått

bildkälla

När man har detta tak och pampiga fönster behöver man egentligen inte så mycket mer, håller ni inte med? Inredningen är egentligen väldigt enkel och håller sig bara i två färger med inslag av grönt från de ståtliga palmerna. Man har satsat på lite lyxigare materialval som sammet och mässing, men i få upplagor vilket ger ett väldigt stilrent intryck.

sittpuff, vit kudde, taklampa, kudde tiger, randig kudde, bordslampa, matta

Naturmaterial

bildkälla

I detta sovrum vill man knata runt barfota, iklädd linnebyxor och mysa runt. Det infaller sig ett slags lugn över de hårda materialvalen när möter det mjuka sängkläderna i linne. Någon dag när jag bygget ett sommarhus bredvid mina föräldrars på Öland – då kommer mitt sovrum se ut såhär! För visst andas det ett semester över det här?

lampa, bricka, sittpuff, filt, sängkläder, doftljus brunt, doftljust med lock, prickig vas, korallvas, dekoration korall, bord

Tyg och djungel

bildkälla

More is more! Här har man inte varit blyg med att blanda både färg och material. Den stora, slarvigt knutna sänghimmelen för ett lugn över sovrummet som annars är ganska galet inrett med både djungelväxter och djur. Att inte ställa dit en pampig sänggavel utan istället bunkra upp med en massa kuddar passar bra in i den redan lummiga miljön.

poster a, poster hund, lampa apa, blåa kuddar, vita kuddar, gråa kuddar, sänghimmel, sängbord, kruka