SHOPPA ARTIKEL

3 vardagsrum från Pinterest att kopiera rakt av

Bild av Daria Shevtsova via Pexels
Den här artikeln innehåller annonslänkar
Klicka på SHOPPA ARTIKEL till vänster för att se alla produkter

Om ett rum hos mig ska andas perfektion ända ut i fingerspetsarna, så är det mitt vardagsrum! Den allmänna sällskapsytan där jag både myser, jobbar, hänger med vänner och äter. Ett vardagsrum känns lite som kärnan i ett hem och kan spegla någons personlighet väldigt starkt. Det gör såklart andra rum i hemmet också, till exempel våra sovrum — men vardagsrummet är ju det som är öppet för alla!

AMANDA

Hade någon erbjudit mig detta vardagsrum hade jag slagit till utan att blinka. Först störde det mig att jag plötsligt snöat in in mig på att jag vill ha allt beiget – samtidigt är det inte så konstigt med tanke på att det är vad vi ser överallt. Lampan är to die for och hortensior har jag älskat ända sedan Blair stolt visade upp dem i Gossip Girl. Köper dem i min favoritfärg för stunden (just nu är de mörklila) och torkar de själv hemma, så kan de stå i en fin vas i en evighet!


vardagsrum amanda

Soffa, lampa, soffbord, ljus, pläd, kruka, tavla, matta, litet bord

LINDA

För mig är det viktigt att mitt vardagsrum är personligt, hellre lite genuina detaljer och slitna hörn än en kal perfekt yta. I vardagsrummet på bilden hade jag absolut kunnat se mig själv, det är fint men hemtrevligt — prylarna känns som en perfekt kombo av är loppisfynd och riktigt high-end. Som Amanda nämnde tidigare så är det i vardagsrummet man lever, och det vill jag ska synas!

 

 

soffa, mattakuddfodral, fåtölj, soffbord, ljusstake, taklampa, vas

LOUISE

Visste du att färgen blå har en lugnande effekt på oss? Vilket är varför jag vill ha en dov, blå fondvägg när jag blir stor skaffat lägenhet! Älskat att det här rummet har så mycket dova färger men fortfarande känns varmt tack vare läderdetaljer.

fåtölj, golvlampa, soffa, matta, bordslampa, soffbord, liten vas, mörkblå kudde, ljusblå kudde, vägglampa, poster1, poster 2