10 plagg för 10 olika outfits

Bild av EVG Culture via Pexels
Den här artikeln innehåller annonslänkar

Vi fortsätter med temat “varför har jag inget att ha på mig“. Förra veckan introducerade vi er till Capsule Wardrobe: en garderob med fokus på färre antal plagg men mer väl utvalda. Den här gången ska vi inspireras till att använda våra kläder i så många kombinationer som möjligt!

För att kicka igång mentaliteten att “shoppa” in din befintliga garderob och hitta kombinationer du tidigare inte provat har vi skapat utmaningen: 10 plagg – 10 looks. Du ska med hjälp av tio plagg uppdelat i kategorierna byxor, skor, tröjor, toppar och kjolar plus accessoarer kunna skapa tio olika outfits. Kanske är det så att du redan har allt du behöver, eller så kanske du upptäcker att du saknar ett visst plagg. Jag själv insåg när jag skrev den har artikeln att jag saknar en del. Mitt nästa köp får bli en svart, stor polotröja!

Gör detsamma med din garderob och fotografera alla kombinationer. Plocka fram och använd som inspiration nästa gång du kommer på dig själv säga “varför har jag inget att ha på mig“.

Mina 10 plagg

Blåa jeans
Svarta jeans

Vita sneakers (aldrig fått så mycket komplimanger för ett par vita sneakers som när jag bär dessa)
Svarta boots

Svart oversized turtleneck
Grå stickad tröja

T-shirt
Marinblå blus

Oversized skjorta (min absoluta favoritskjorta!)

Pleather skirt

Extras

Kappa

Silverörhängen
Guldörhängen
Pärlörhängen
Halsband

Väska (har den här i grå sedan sex år tillbaka, ett av mina bästa köp!)

Scarf
Halsduk

Hoppas du hittar inspiration till att själv göra utmaningen hemma. Eller kanske ser du något du skulle vilja addera till din garderob? De plagg och outfits ni ser nedan är de jag själv kommer använda för att bygga min perfekta garderob i höst!

Outfit 1

Outfit 2

Outfit 3

Outfit 4

Outfit 5

Outfit 6

Outfit 7

Outfit 8

Outfit 9

Outfit 10