Inspireras av kändisarnas outfits till jobbet

Artikeln innehåller annonslänkar.

Sakta men säkert börjar vi närma oss hösten och får äntligen rota fram våra älskade kappor, kavajer och stickade tröjor. Jag är ganska säker på att jag inte är den enda som har hösten som favoritårstid när det kommer till mode. Låt oss kika på vad Hailey Bieber, Margot Robbie, Victoria Beckham, Phoebe Tonkin och Anine Bing klär sig i när temperaturen sjunker i september.

Hailey Bieber

polotröja, pumps, örhängen, byxor, kavaj, ring, ring med stenar
bildkälla

Liva upp kostymen du hade förra året med hjälp av en färgglad tröja. Hailey får kostymen att se ut som ett helt annat plagg med den neonrosa tröjan. Vågar du inte satsa fullt ut på tröjan, så funkar en färgglad väska lika bra!

Margot Robbie

armband, cuff, t-shirt, solglasögon, jeans, kappa, klackar
bildkälla

Klä upp jeans och t-shirt med hjälp av ett par sandaletter, smycken och en lite längre lyxigare kappa. Margot har dessutom klätt sig i ett par vidare jeans med markerad midja, vilket får dem att efterlikna ett par kostymbyxor.

Victoria Beckham

väska, tröja, byxor, solglasögon, läppstift, klackar
bildkälla

Victorias polotröja vill man nästan bo i. Hennes look är egentligen relativt enkel, men livar upp outfiten i och med att hon klätt sig i ett par riktigt snygga statement-byxor. Kör du top och byxa ton i ton är det snyggt att bryta av med en väska i en annan kulör.

Phoebe Tonkin

kappa, skor, hårband, läppstift, skjorta, jeans, solglasögon
bildkälla

Många kan nog tycka att denna look är lite väl avslappnad för att ha på jobbet. Men om man kompletterar de blåa jeansen med lyxiga materialval tycker jag att det är helt okej med jeans till kontoret.

Anine Bing

skinnbyxor, skjorta, boots, örhängen, armband
bildkälla

Även Anine Bing jobbar med enkla looks, men lyxiga material. En krispig vit skjorta kan faktiskt vara bland det snyggaste plagget i garderoben och du klär upp det med accessoarer som sticker ut!

Många artiklar på FORNI använder sig av annonslänkar, där vi på FORNI får en liten ersättning per klick. Annonslänkar är inte sponsrat innehåll eller samarbeten. Allt vi redaktörer skriver i våra artiklar är 100% våra egna åsikter och speglas inte av de produkter vi delar med oss av. Om något innehåll är sponsrat eller ett samarbete, är det tydligt reklammärkt högst upp.