Öronmuffarna är tillbaka – styla dem som Kendall Jenner

Bildkälla: @kendalljenner  / Instagram

Jul och nyår har passerat och vi längtar till våren men först väntar ytterligare några månader av vinter. Att klä sig snyggt och varmt är en utmaning men det finns modetrender som gör det enklare att besegra kylan med stil. Det krävs bara en snabbtitt på Instagram för att konstatera att en ny sådan trend är här. Öronmuffarna är tillbaka, såhär kan du styla dem som Kendall Jenner:

Supermodellen håller sig både snygg och varm medan hon är ute och rider i vinterlandskapet. Hennes outfit ger retro-vibbar samtidigt som den håller sig till en diskret färgpalett. Hon blandar brunt och svart läder med fluffiga accessoarer på ett stilsäkert sätt och pricken över i:et är givetvis de fluffiga öronmuffarna som är tillbaka. Fortsätt skrolla för att se hur du kan styla dem som Kendall Jenner själv.

STYLA SOM KENDALL JENNER

Öronmuffarna är tillbaka - Styla dem som Kendall Jenner

// Jacka – HÄR (klick!) // Öronmuffar – HÄR (klick!) // Halsduk – HÄR (klick!) // Byxor – HÄR (klick!) // Solglasögon – HÄR (klick!) // Boots – HÄR (klick!) //

Avslutningsvis, är du sugen på mer modeinspiration och tips på hur du kan överleva vintern på ett stilsäkert sätt? Då kan du kika in dess artiklar: Sno stilen av kändisarna i Aspen, Letar du efter en vinterjacka? Här är de trendigaste modellerna just nu.