Vad är viktigt att tänka på när du ska köpa underkläder? 

Samarbete medWeard Underwear

En ny säsong lurar runt hörnet och jag bubblar av längtan efter ett soligt Stockholm. Inför den nya säsongen har jag bestämt mig för att strukturera upp garderoben och rensa, rensa och rensa lite till. Jag vill bygga upp den ultimata grunden. In med det nya, och ut med det gamla. För att göra det behöver vi börja inifrån. Så idag ska jag prata underkläder med er.

Det är intressant att underkläder ofta är det som syns minst av din look, men som påverkar den mest. För låt oss vara ärliga, finns det något värre än osköna underkläder? Det kan påverka hela dagen, iallafall för mig. Men ett snyggt set med bekväma trosor och BH kan å andra sidan också pigga upp vilken tråkig dag som helst. Det sätter liksom grunden för både din utstrålning och din look.

Weard Underwear är underklädesmärket du just nu ser överallt på sociala medier. De levererar sensuella och sköna underkläder i bambu. Och tro mig, materialet kommer få dig att jubla!

Weard

Vad är viktigt att tänka på när du ska välja underkläder?

Jag har alltid tyckt att det är så svårt att hitta de perfekta underkläderna. De ska sitta lagom tight, men inte för löst. Inte skava, samtidigt som att de heller inte ska synas under de vanliga kläderna. De ska vara gjorda i bra och luftigt material, samtidigt som de ska vara sensuella och snygga. En säker plan är minst sagt det som behövs för att vår underklädeslåda ska kunna vara oss till lags med alla de stora kraven vi ställer på den.

First thing first – det är viktigt att du känner dig snygg och bekväm i dina underkläder. Många av oss är nog väl medvetna om vad just underkläder gör för både känslan och självförtroendet. Sen är det såklart även viktigt att tänka på att de ska funka med din resterande garderob. Jag försöker alltid satsa på neutrala färger, och svart och vitt kan kombineras till alla olika looks. Trosor från Weard Underwear har en passform och töjbarhet som gör att de sätter sig precis sådär man vill att sina underkläder ska sitta, med en stilren skandinavisk avskalad design.

Varför ska vi välja materialet Bambu?

Vänner, vi måste prata mer om materialet bambu. Sen det kom in i mitt liv, vill jag aldrig använda något annat. Visste ni att ohållbara material kan framkalla irritation och därav påverka underlivets PH-balans? Underkläder är de plagg som är närmast huden och våra intima delar, och därför är det A och O att ha materialet i åtanke när du väljer underkläder.

Weard Underwear

Vår syn och vårt förhållningssätt till mode har förändrats genom åren. Vi blir allt mer medvetna och försöker shoppa smartare, mindre och mer hållbart. Självklart ska det även gälla våra underkläder. Bambuplantan är en av de snabbast växande på jorden och dessutom klarar den sig helt och hållet på naturens resurser. Trosor från Weard Underwear’s bambuviskos framställs i en skonsam och sluten tillverkningsprocess, vilket gör att nästintill allt lösningsmedel och vatten kan återvinnas och användas om och om igen. Hur bra?

Weard Underwear

Weard Underwear, säsongens trendigaste underkläder

Enligt de stora Modehusen är det avklätt som gäller i vår och sommar. Transparent material, synliga underkläder, och djupa ringningar är det vi sett på catwalken. Så om du vill vara stilsäker i vår och sommar, är Weard Underwear perfekt att använda. De har en stilren och avskalad design som kommer göra sig otroligt fint med exempelvis en oversized skjorta eller kavaj.

Weard Underwear

Många tror att de bästa underkläderna har ett högt pris. Men Weard Underwear är affordable luxury, underkläder som checkar av lyx, hållbarhet och viktigast av allt – de är otroligt bekväma. Ni som inte testat bambu måste göra det! Kika in hela sortimentet här!

*

Vill du läsa mer om mode på FORNI? Klicka här!