Monthly Picks: April

Shoppen i den här artikeln innehåller annonslänkar

Michaela


Kjol / Tröja / Halsband / Klänning / Sneakers / Solglasögon

Våren är på ingång så jag passar på att njuta av den känslan. Nu vill jag öppna upp med bara ben, vår-sneakers och solglasögon på nästippen. Jag har rensat ut 8 st stora påsar (!) med kläder ur garderoben så jag är redo att fylla på med ett par genomtänkta, fina, härliga plagg. Vad satsar du på i vår?

Linda

Klänning / Blus / Byxor / Stickad tröja / Topp / Väska / Nattkräm

Ny månad och ännu ett steg närmare min favoritperiod på året – sommaren. I april hoppas jag på massor utav sol, nyöppnade uteserveringar och att få göra bara ben premiär. Mitt kollage blev väldigt högt och lågt den här gången och det är nog för att april känns väldigt högt och lågt. Det är vår, men inte riktigt varmt första delen av månaden och nästan sommar den sista delen av månaden. Jag hoppas i alla fall att jag inom en snar framtid kan bära klänningar med cutouts, ha en solkysst hud och gömma mig bakom ett par riktigt stora solglasögon. Vi hörs i maj godingar!

Amanda

april

Sport bh / Leggings / Bok / Yogamatta / Body lotion / Aroma olja / Matsmältningsenzym / Anteckningsbok

Äntligen sommartid! Som jag har LÄNGTAT. Ett par dagar med sol och tvåsiffriga plusgrader var tydligen allt som krävdes för att jag skulle bli en ny människa – herregud vilken nystart som bubblar upp inom mig. Jag har kommit igång med träningen (rekommenderar starkt Melissa Woodhealth på YT för pilates hemmaträning) och känner mig mentalt i ett så härligt tillstånd. Har jag fått en endorfin-överdos? Haha. Oavsett så välkomnar jag våren och mitt nya jag med de öppnaste armarna.

Sofia

april
Väska / Blommig klänning / Blå klänning / Vit klänning / Skinnjacka / Skor / Mask / Nagellack / Serum

Nu är jag så trött på att bara använda byxor och vill tillägna denna upplaga av monthly picks till klänningar! Längtar till härliga vårdagar med mycket sol, barbent och lättare skor – det kan april gärna få bjuda på (även om jag vet innerst inne att det nog är lite väl tidigt för barbent redan nu). Har börjat uppskatta klänningar i lite romantisk och feminin stil med blommor och spets, som man kan bryta av med en skinnjacka till. Så lite längre klänningar i ljusa färger är jag väldigt sugen på att införskaffa och bära i april!

*

Missade du förra månadens monthly picks? Då hittar du den här!