Monthly Picks: Mars

Shoppen i den här artikeln innehåller annonslänkar

Michaela


TrenchStickad TröjaKlänningSkorSerumMask

Jag vill snygga till mig inför våren, ta hand extra om huden och bara klä mig i ljusa toner. Dunjackor? Vill inte ens SE en på minst ett halvår! Nu kör vi våren, kom och ta mig.

Linda

Randig tröjaJeansTrenchToppSkorTorrschampoVäska

Mars – snart sommar! Kanske lite optimistiskt uttryckt men nog är det väl officiellt vår i alla fall. Jag är så galet taggad på allt vad vårmode heter och vill verkligen stänga in både kappan och mössan i ett mörkt rum med hänglås (förrådet). Istället hade jag gärna plockat fram en trenchcoat, snygga ljusa jeans och en härlig clutch. Vill även dela med mig av min nyaste upptäckt när det kommer till hårvård. Det är nämligen så att Continu just släppt ett torrschampo. Detta torrschampot kommer att påverka mig till att kanske aldrig mer duscha. SÅ bra är det! Är du på jakt efter något liknande så tycker jag absolut att du ska ge det en chans. Vi hörs i april snäckor!

Amanda

ByxorTröjaKepsÖrhängenSolglasögonLäppstiftSkor

Mars, jag välkomnar dig med mina öppnaste armar någonsin! Och jag har till och med en liten önskelista till dig. Högst upp står strålande sol och bli himmel, helst varje dag. Därefter en endaste liten natt utan uppvak av bebis, och sist — men absolut inte minst — en pandemi-fri värld. Det borde du väl kunna ordna? Snälla rara. Jag bubblar ju liksom av längtan efter våren nu och är hundra procent redo att ta till ett vårskrik á la Ronja Rövardotter.

Sofia

mars

Stickad koftaSolglasögonJeans / VäskaKlackarLip creamLjus

Våren är på ingång och finns det något man blir lyckligare av än de första vårdagarna när solen skiner varmt mot ansiktet, himlen är blå och man får sitta på en uteservering! Då vet man att det är vår. Jag drömmer plötsligt om ljusa jeans och öppna klackar (även om det sistnämnda fortfarande är lite för kallt) och såhär går jag mer än gärna klädd i mars!

Tess

mars

I Paris är våren redan runt hörnet… denna vecka bjuds det nämligen på 18 grader! Det får mig att längta efter pastellfärger, öppna skor och festligheter. Förhoppningsvis får vi en bättre vår i år! Här bjuder jag er på mina (färgglada!) favoriter denna månad…

*

Missade du förra månadens monthly picks? Då hittar du den här!