Monthly Picks: Augusti

Shoppen i den här artikeln innehåller annonslänkar

Michaela

Rutig klänning / Sandaler / Rutig väska / Blå klänningOrange klänning / Väska / Vit klänning

Jag är på semester i Marbella och försöker hitta något som kan bli vårt semesterboende. För ja, jag har bestämt mig för att jag behöver mer värme än vad Sverige kan ge mig. Jag behöver få gå i klänning fler dagar om året, ha bara ben och plocka fram de nätta sandalerna. Jag blir stressad när modefolket börjar prata höstmode redan nu – det är långt kvar av sommaren och ledigheten, i alla fall för mig! Och den ska jag njuta och inspireras av. Plaggen ovan hade gärna fått följa med till Marbella, herregud så fina de är! Orange och blått känns som ljuvliga färger under sensommaren. Puss!

Linda

T-shirt / Ansiktskräm / Väska /  Sandaler / Klänning / Solglasögon / Byxdress 

Augusti, du ljuva månad! För mig är Augusti en favoritmånad utan dess like. När juni och juli står för sommarhets och rolighets stress så kommer alltid augusti som en påminnelse om den riktiga återhämtningen. Det är nu det härliga sommarlunket börjar samtidigt som man börjar falla tillbaka in i sina rutiner igen, men förhåller sig ändå till dem med enkelhet och lätt sinne. Ni kanske tycker att det här låter som världens konstigaste augusti, men jag tycker att det faller sig ganska naturligt. Man kommer tillbaka efter sin semester, börjar jobba i ett någorlunda lugnt tempo, det är fortfarande varmt ute och alla sommarmåsten är förbi. Det är med andra ord en otroligt lugn person som skriver den här texten. Hursomhelst så är man ju dock alltid sugen på lite shopping. På min lista står därför världens härligaste virkade klänning, en väska inför hösten och min favoritkräm till ansiktet.

Amanda

Sneakers / Skjorta / Foundation / Exfoliator / Ring / Sport-bh / Bok / Torrborste

Om det är någonting jag är självutnämnd expert på så är det att komma in i höstkänslan redan i augusti. Det är så onödigt – jag älskar ju sommaren? Grejen är att hösten kommer med rutiner och det är det jag älskar. Så i år är mitt augusti-mål att skapa lite små rutiner som jag mår bra utav utan att vara inställd på höst. Hur då? Undrar ni. Jo, jag ska fortsätta yoga på morgnarna innan alla stiger upp. Ha söndags spa, läsa bok innan jag somnar, ha med mig min torrborste vart jag än åker och så vidare. Små saker jag förknippar med mina hemma-rutiner, samtidigt som jag suger ut det sista av sommaren och inte begränsar mig själv utav rutinerna. Puss!

Tilda

Ansiktsmask / T-shirt / Klänning / Vit klänningBoots / Solglasögon / Tröja / Shorts

Det svårt att inte tycka om augusti, så känner i alla fall jag då augusti för mig är en lugn sommarmånad blandat med semester och tid tillbaka inne i stan. Vilket även betyder att man åter träffar på flera vänner som varit på olika håll under sommaren, men att man nu umgås i ett lugn och catchar upp om sommarens roligaste tillfällen. Trots att höstmodet redan frontas i butikerna och bärs av många på stan så vill jag hänga kvar i sommaren ett tag till med fina klänningar och bara ben. Dock väver jag gärna in lite höst till de kallare augustikvällarna med stickade tröjor, samt att jag fastnat för boots, gärna i lite cowboy-stuk ihop med en klänning eller kjol av aningen större volym i form av volanger eller dylikt.

*

Missade du förra månadens monthly picks? Då hittar du den här!