Monthly Picks: Juli

Shoppen i den här artikeln innehåller annonslänkar

Michaela

klänning / armband / hatt / väska / väska / halsband / klänning

Svala klänningar, solhatt, fina väskor och nätta smycken. Ankel-länk, det är väl ett måste i sommar? Kan fan inte tänka mig något tjusigare. Nu är äntligen semestern kommen och jag ska gå på, hör och häpna, 5 veckors semester (!). Vet ej hur detta ska gå, men jag planerar att vara tjusigast på stranden i alla fall. HerreGUD vad jag längtar! Ring inte mig!

Linda

hatt / bikini / klänning / ansiktskräm / linne / kjol 

Sommar, sommar, sommar! Finns det något finare än den här underbara årstiden? Jag tror faktiskt inte det! På min agenda står det semester och jag är i full gång med att strukturera min semester-stil. Har fastnat för en ny färg, nämligen orangt. Så sjukt snyggt när man börjar bli lite brun. Bombar dessutom min hud med C-vitamin och spf av olika slag för att skydda och glänsa. På sommaren gillar jag precis som många andra att köra osminkat med snygga bryn och återfuktad hud. Nu checkar jag ut för semester – puss och ses i augusti!

Amanda

monthly picks

essence / halsband / tröja / glow wand / kopp / solglasögon / bok

Vi är mitt i sommaren och mitt serotonin sprutar åt alla håll och kanter. Det behövs liksom inte så mycket för att vara lycklig på sommaren? En bok i solstolen, promenad i solsken, båttur i solnedgången eller ett glas bubbel på en uteservering. Okej, nu kan jag ju inte njuta av det sistnämnda än på ett tag, men drömma kan man ju få göra? Eller rättare sagt, det ska man göra. Jag drömmer om ett husbygge och en familj på fyra som flyttar in tillsammans. Om ett växthus fullt av kryddor och grönsaker. Ett cafébord perfekt placerat i morgonsolen där kaffekoppen har en given plats. Om en yogamatta som rullas ut på altanen medan alla sover, och om vänner som skålar i trädgården ända in på småtimmarna. Vad drömmer du om?

Tess

blus / skor / väska / top / läppstift / byxor / bronzer / klänning

 Äntligen månaden vi alla längtat efter: juli! En månad fylld med hopp, glädje och förhoppningvis bra väder. Vart jag ska befinna mig? På den italienska kusten! Därav går önskelistan också i riktigt somriga toner. Vänner, det är dags att klä upp sig från topp till tå… vi ses på stranden.

Tilda

kräm / solglasögon / milk / klänning / tröja / shorts / sandaler

Sommarvädret Sverige levererar just nu är ju otroligt och jag har fastnat lite extra för svala, ärmlösa, långklänningar men även för färgen grönt! Det känns otroligt somrigt och snyggt för stilen under semester. För att känna mig lite extra snygg nu när man gärna går osminkad älskar jag att använda en krämblush för både kinder och läppar – sjukt smidigt och blir som pricken över i:et på ett solkysst och fräknigt ansikte. För lite rosiga kinder hör väl ändå till sommaren?

*

Missade du förra månadens monthly picks? Då hittar du den här!