SHOPPA ARTIKEL

Monthly Picks: Augusti

Shoppen i den här artikeln innehåller annonslänkar
Klicka på SHOPPA ARTIKEL till vänster för att se produkter

Michaela

svart klänning, halsband, örhängen, vit klänning, grön klänning, solglasögon, kappa, ring

Augusti är min födelsedagsmånad, och i år fyller jag inte vad som helst utan jämt – jag blir 30 år!!! Om mitt liv ser ut som jag trodde att det skulle göra vid den här åldern? Det är bättre än vad jag någonsin kunnat hoppats på. Jag lever tillsammans med världens snyggaste, tryggaste, mest lojala och fantastiska man. Vi har skapat en bebis tillsammans, jag har en familj. Mitt jobb är roligare än något annat jobb jag någonsin stött på och vi är fortfarande bara i startfasen för FORNI och allt vad den här platsen innebär.

Med det sagt är det här den bästa månaden på länge och såklart fylls min Monthly Picks med födelsedagsönskningar!

Emelie

kavaj, klänning, örhängen, sandaler, solglasögon, ring, palett, sittpuff

Nej jag tror inte att det redan är höst, även om mina färgval ovan kanske har en viss antydan till det. Jag ser snarare oerhört mycket fram emot ännu en varm sommarmånad som jag till 100% ska spendera hemma i Stockholm. I juli har jag flängt runt så mycket så det ska bli väldigt skönt att komma in i lite mer rutiner samt klä sig i annat än strandklänningar och bikini. Augusti kommer bestå av utebio, konserter och rosa solnedgångar. Låt oss krama ur det sista (och kanske det bästa) av sommaren!

Louise

ansiktsmask, kjol, solglasögon, birkenstock, tinted moisturiser, pimple popper, handväska

Jag älskar juli men känner alltid att jag längtar efter rutin när månaden är slut. Vill typ ha höst? Hur som helst, månaden har bjudit på några riktiga favoriter. Pimple Poppern ÄR DET BÄSTA JAG NÅGONSIN KÖPT. Hittade det på en diskutabelt outlet i Los Angeles men blev snabbt årtiondes köp. Du använder den för att trycka finnar eller pormaskar. Varför det är så bra? För du lämnar inga bakterier från fingrarna eller förstör huden, så finnen läker snabbt och lämnar ingen pigmentering. Ett måste! Förutom att leta finnar har jag sprungit runt i syrrans Birkenstock, nya solglasögon från Modo Eyewear och detoxat huden med min favoritmask från BareMinerals!

Tess

röd blus, randig tröja, parfym, ring, handväska, klänning, klackskor

Sommaren blev ännu en gång kort för mig eftersom att Köpenhamn Fashion Week drar igång redan första veckan i augusti. Så mentalt är jag i höstens mode, arbetandes med nästa sommarens mode och fysiskt i Köpenhamn där väderleksrapporten just nu pendlar lika mycket upp och ner som en tonårings humör. Där av helt olika saker på min önskelista den här gången! Ja, som ni ser sitter rött ju aldrig fel

Amanda

 tights, hårprodukter, micellärvattendagbok, probiotika, färgspray, serum, anteckningsblock, top

Jag ÄLSKAR sommaren och försöker verkligen ta till vara på varje minut av den. Trots det längtar jag efter allt som augusti för med sig. Rutiner börjar ta sin plats i livet igen och jag ser fram emot att komma in i träningsflow, sätta nya mål för hösten och faktiskt att börja skolan. Det trodde jag aldrig att jag skulle säga! I övrigt ska jag göra en riktig beauty renovering. Blonda toppar som gulnat ska få liv igen och huden ska en uppfräschning i form av hemma-spa.