Monthly Picks: December

Shoppen i den här artikeln innehåller annonslänkar
Klicka på SHOPPA ARTIKEL till vänster för att se produkter

Michaela

Tröja / Shorts / Tofflor / Dunjacka / Kavaj  / Kappa / Väska

Det är svårt att välja december månad i år, för i vanliga fall vill jag bada i festplagg under den här månaden. Vinröda sidenblusar, glittriga klänningar och svarta fodral. Men i år är ingenting sig likt och jag satsar på en mer dov garderob istället. Mysiga hemmaplagg, några få men väl utvalda ”fin”plagg och ledordet för hela 2020 blev, vare sig vi ville det eller inte, b e k v ä m t. Oavsett vad man tycker om det så är jag gärna bekväm i dessa plagg sista månaden på året!

Tess

 

 Jacka / Skor / Kofta / Solglasögon / TurbanByxorLäppstift

Nu börjar det bli kallt även i Paris och därför önskar jag mig en uppdatering av min vintergarderob. Chic dunjacka, stickad tröja med detaljer eller varför inte boots i tweed. På huvudet bär jag en turban, en trend jag själv alltid gillat vilket jag matchar med rött läppstift i fransk tema. Vinterlook… voila!

Fannie

Tablebook / Ansiktsmask / Sport-topp / HoodieDoftljus / Tröja / Julren

Välkommen december, min favoritmånad! I vanliga fall är detta månaden jag gärna bjuder in till glögg, stora julbak och fest men så blir det definitivt inte i år. Det får bli julmys med närmsta familjen, men det är inte heller helt fel! Gäster eller ej så vill jag i alla fall pynta hemmet från golv till tak, glida runt i sköna kläder med julmusik på högsta volym och passa på att ta hand om mig själv. Hoppas ni gör detsamma!

Linda

Blus / VasNagellackSolpuder / Necessär / Pyjamas / Tofflor

Eftersom restriktionerna har blivit hårdare och Corona situationen inte ser så ljus ut just nu så får man fokusera på sånt man kan göra. Jag kommer att spendera så mycket tid som möjligt hemma, ladda batterierna och titta inåt. Kanske är det just det här året som man faktiskt lyckats göra en nyårs reflektion och fundera över hur man vill att år 2021 ska se ut? I min hemma miljö har jag i alla fall på mig världens finaste pyjamas från Nufferton, testar nytt roligt smink från Nars och målar naglarna i mitt favorit lack från Atelier Rouge. Hoppas att alla får en mysig december, puss ?

Amanda

Calming CreamSkor / TonerSockor / Väska / ÖrhängeSteamer

Tänk att vi redan är inne på årets sista månad! Man brukar ju säga att tiden går snabbt men tiden har nog aldrig gått så snabbt som i år. Tid har liksom fått en helt ny innebörd sedan jag blev mamma, jag tar vara på den på ett helt annat sätt – och precis så känner jag med december i år! Jag vill ta vara på varje sekund av julen och allt mysigt därtill. Och det enda man behöver för att göra det egentligen är ju familj och vänner, men jag har ändå en liten önskelista till tomten som skulle vara pricken över i:et.

*

Missade du förra månadens monthly picks? Då hittar du den här!