Monthly Picks: November

Shoppen i den här artikeln innehåller annonslänkar
Klicka på SHOPPA ARTIKEL till vänster för att se produkter

Michaela

Skor / Sneakers / Jacka/ Kappa / Tröja / Klänning

Alltså förlåt för att jag drar ner stämningen nu, men november, vad är det för en månad? Inte så rolig, ERKÄNN? Det är liksom en inget-månad ur modesammanhang på något sätt. Därför har jag ingen röd tråd i månadens val, jag har bara valt sånt som jag tycker är väldigt fint och som skulle pigga upp mitt november rejält!

Linda

Doftljus / Stövlar / Grön tröja / Mössa / Vit tröja / Jacka 

Vänta, det är november nu? Det har gått så fort så att jag hänger inte med! Tycker verkligen att det just var juni, men här står vi i kalla november. Jag tänker i alla fall gå all in på mys den här månaden. Jag vill bara ha bekväma och varma kläder på mig, tända doftljus varje kväll och dricka mycket te. Är man för girig om man påbörjar sin önskelista inför jul snart? Oavsett så kommer jag nog börja göra det, älskar att både handla och att få presenter. Hoppas ni får världens mysigaste månad! Ses i december nästa gång(!?).

Fannie

Solglasögon / Halsband / Skor / Steamer / Vantar / MössaPolo

Hallå november, vad händer?! Jag orkar inte vad fort allting går. Det enda som är bra med den här månaden är att den tar oss en månad närmare jul (!) min absolut favorit-högtid. För att överleva månaden har jag som motto att absolut inte frysa. Därför känns det som en toppenidé att hålla mig inne med pasta och rödvin på kvällarna, med undantag för några små festligheter som står på agendan så ett par nya heels vore inte helt fel. Nej, vi får hoppas att denna månad går lika fort som de senaste månaderna så jag kan få sätta på min (grymma) jullista!

Tess

Kappa / Tröja / Väska / Skor / Läppstift / Diadem

Hur kan dagarna bara flyga förbi – jag har knappt hunnit blinka innan det är ny månad och nu: november! En mysig, men grå månad. En grå månad behöver extra mycket färg i vardagen… därav denna önskelista! Bisous!

Amanda

Bok / Tröja / Byxor / Doftljus / Sporttopp / Mugg / Slippers

Av årets alla månader är november en av dom jag nog ser fram emot minst. Vi har ställt tillbaka klockan, mörkret är ett faktum och alla vackra höstlöv dimper ner mot marken och lämnar gråa träd. Men (!) eftersom jag strävar efter att göra det bästa av alla situationer och vända det tråkiga till något positivt, så ska jag nu fokusera på allt som kan göra november till en riktigt härlig månad! Fånga solglimtarna när dom kommer, mängder av mysiga fikastunder, yoga, läsa böcker, middagar med massa skratt och inte minst tända ljus både morgon och kväll. Hur kan du göra november lite bättre?

*

Missade du förra månadens monthly picks? Då hittar du den här!