Monthly Picks: Februari

Shoppen i den här artikeln innehåller annonslänkar
Klicka på SHOPPA ARTIKEL till vänster för att se produkter

Michaela

Kjol / Örhängen / Tröja / Väska / Långkjol / Kjol 

Kjolar kjolar kjolar! Såg ni FORNI Morgonshow i december? Där visade Linda upp ett par kjolar för basgarderoben och jag, som aldrig varit en riktig kjol-tjej, ändrade långsamt uppfattning. Ju mer jag har tänkt på kjolen – desto bättre har det känts. Så nu har jag bestämt mig! 2021 blir året jag satsar på kjol. Matchar mina fina kjolar gärna med stora guldörhängen, Bottega-väska och en perfekt tröja.

Linda

Byxor / Skärp / Body / Tröja / Klänning / Väska / Kofta 

Välkommen februari – jag har väntat på dig länge! Ska jag prata klarspråk så väntar jag egentligen inte på februari, men jag längtar efter våren. Och ju fortare de här vintermånaderna passerar ju snabbare kommer ju våren, så jag är positiv till att det går framåt. För övrigt så har jag en ny favoritfärg, eller kanske en ny favoritfärgs-kombination. Jag har nämligen blivit besatt av ljusgult ihop med brunt. Tycker att det är en så fruktansvärt sober blandning av färger. Om ni spanar in på min blogg så finns några bilder på exakt vad det är jag menar (tryck här). Förutom min nya besatthet av dessa färger så är det snart alla hjärtans dag, det längtar jag till mycket. Känns väldigt skönt att den högtiden är på en söndag i år, då kan man liksom välja själv om man vill göra den till extravagant på lördagen eller bara fira med en mysig brunch på söndagen. Glad alla hjärtans dag i förväg Fornisar 🖤

Fannie

Kappa / Ring / Tröja / Mobilskal / TröjaSport-topp

Äntligen februari. Jag ger mig själv en klapp på axeln för att ha överlevt denna mörka månad. Det har slagit mig att även min garderob för tillfället är nattsvart så i och med att vi går mot ljusare tider så är målet att min garderob också ska göra det. Sakta men säkert… Februari är även kärlekens månad, så jag tycker att vi ska fokusera på att sprida lite kärlek omkring oss. Det behövs! Har jag tur så kanske jag får något ovan som en liten kärleksgåva, annars unnar jag nog mig själv. Puss på er!

Amanda

Sport-topp / Tights / Vattenflaska / Doftljus / Byxor / Tofflor / DifuserBody Soufflé 

Februari betyder ett steg närmare våren. Yey! Drömmer om att hoppa i sneakers igen, plocka fram solglasögonen och lägga undan allt som heter mössa och halsduk. Men än är vi ju inte riktigt där. Fram tills dess ser jag fram emot att maxa det sista ur vintern. Passar på att tända ljus, läsa böcker, bocka av tv-serier, baka semlor och massa annat gott. Håller mig inne utan ångest och försöker finna mig i att det är så livet måste se ut nu, i snöslask och pandemi-tider. Kanske mår vi alla lite bättre om vi bara accepterar tillvaron som den är.

Tess

Kavaj / Tröja / Sport-toppSkor / Ring / Byxor / Tights 

Vi tog oss igenom årets mörkaste månad – nu kan det bara bli bättre! I februari fortsätter jag att fokusera på mitt välmående och därav ligger dessa träningskläder högst upp på min önskelista, i kombination med annat som glittrar i ögonen. Även denna look får gärna flytta in i min garderob… vi ses i våren, vänner!

*

Missade du förra månadens monthly picks? Då hittar du den här!