Monthly Picks: Januari

Shoppen i den här artikeln innehåller annonslänkar
Klicka på SHOPPA ARTIKEL till vänster för att se produkter

Michaela

januari

Klänning / Grön klänningHalsbandKappa / Väska / Skor 

Nej, nu orkar jag inte mer!!! Jag orkar inte mer mysiga hemmakläder, pandemi-ångest och vinterkyla. Mörkret som aldrig lämnar oss och festerna som uteblir. Jag behöver få drömma om ljusare tider och gör det via månadens urval. Tänk när vi lever i ett ljummet juli med fester som avlöser varandra och resor till varmare breddgrader… då ska jag bo i sådana här looks. Och aldrig mer ta dem för givet.

Linda

januari

Klänning / Halsband / Tröja / Diadem / Väska /Stövlar  

2021 – välkommen! Detta året har varit efterlängtat (hoppas jag), egentligen var ju 2020 också ett efterlängtat år men där fick nog hela världen tänka om. Hursomhelst så känner jag mig positiv och naiv inför denna nystarten och jag är mer än redo att ta detta nya kapitlet med storm. Är det något jag har lärt mig av det gångna året så är det i alla fall att jag vill aldrig mer leva så måttligt som jag gjort under Corona-perioden. Jag vill aldrig mer spendera ett helt år utan att resa, utan att ha på mig extra fina kläder och utan att umgås med massvis med människor. Det är dom sakerna jag faktiskt älskar mest i livet och efter detta året vill jag aldrig uppleva ett år med måttlighet på de fronterna igen. Så med det sagt – hej 2021, i år kommer jag vilja göra allt jag älskar med 200% insats!

Fannie

januari

Top / Linne / Kjol / KlänningLaptopcase / SolglasögonVinglas 

Jag är helt med på Michaelas spår, jag är trött på hemmet och jag är trött på varenda bekvämt plagg i min garderob, mörkret håller på ta kol på mig och jag skulle göra vad som helst för att få se en gnutta solljus. Det finns inget jag längtar efter så mycket just nu som att umgås som vanligt med familj och vänner och få känna mig lite fin. Så länge tänker jag klä upp mig från topp till tå ändå och få till så många hemma-dejter som möjligt med min kärlek!

Amanda

Tröja / Pyjamas / Kappa / MascaraÖgonkräm / Correcting Cream 

Gott nytt år! Det känns som att vi alla är lite extra lyckliga över ett sprillans nytt år.. har jag rätt? 2020 var, trots allt, ett magiskt år för mig: jag fick ju min dotter och livet förändrades helt. Så jag kan inte hata på året trots alla andra förändringar som världen stått inför. Inför 2021 så känner jag hopp och den där gnistan som infinner sig vid varje nytt år. Förväntningar, drömmar och planer smids på högvarv och för att förverkliga dem lägger jag lite extra tid på att visualisera och skissa på mål och delmål (hallå det är ju så KUL). För nu så bjussar jag på några av mina favoriter från förgående år som också ska få följa med in i detta! Xx

Tess

Blus / Örhängen / Jeans / Block / Mobilskal / Nagellack / Väska / Skor

Nytt år, nya möjligheter! Mitt favorituttryck sedan alltid… Januari handlar för mig inte så mycket om vad jag har på mig, utan mer en ny-start när det kommer till ALLT. En ny start när det gäller: träning, hemmet och i mailkorgen eller varför inte en nystart när det kommer till: kalender, skrivbok eller ett mobilskal… you name it. Små saker gör skillnad i motivationen! Äntligen är jag också tillbaka i Paris efter några veckor i Stockholm och jag har aldrig känt mig lyckligare – därför blir temat “franskt” även denna månad! Bisous, Tess

*

Missade du förra månadens monthly picks? Då hittar du den här!