Monthly Picks: Januari

Den här artikeln innehåller annonslänkar

Michaela

Monthly picks

Jumpsuit / Skor / Armband / Solglasögon / Scarf / Bälte

Jag åker förhoppningsvis till Marbella i januari och njuter av solens behagliga strålar, god mat och min familj. Det brukar vara runt 18 grader på dagarna där nere under denna säsong och jag drömmer om att bära dessa ting på resan! Januari är ju vanligtvis årets tråkigaste klädmånad men varmare breddgrader gör den liiiite trevligare. Håll ut kära vänner, snart kommer vårnyheterna i butikerna!

Julia

Monthly picks

Tröja / Klänning / Stövlar / Örhängen / Väska / Kavaj / Bälte

I år välkomnar jag januari med en öppen famn. För mig har det faktiskt varit ett fantastiskt år, men det känns ändå bra och lägligt med en ny start. Med det sagt känner jag att det nya året kan förtjäna lite nya basplagg. Jag önskar mig nya stickade favoriter att värma mig med i januari, en riktigt snygg blazer och gärna ett par nya stövlar. Jag är så peppad på vad det nya året har att erbjuda. Och det vill jag ta reda på med en snygg garderob!

Thérèse

Monthly picks

Klackar / Blus / Väska / Parfym / Byxor / Armband

Äntligen ett nytt år… jag har längtat efter att vända blad! Som vanligt tänker jag stiga in i det nya året med positivitet, motivation och med ett färgglatt mind-set. Därav min ljuvliga önskelista denna månad!

Madelene

Monthly picks

Tröja / Skor / JeansÖrhängen / Jacka / Mössa / Väska / Solglasögon

Något jag älskar är en nystart! Nytt år betyder storrensning för mig. Det ger mig verkligen harmoni i livet, att rensa. Därför välkomnar jag 2022 med enkla och tidlösa plagg för att bevara den här städade känslan så länge jag bara kan. Jag tenderar att kära ner mig i färgglada och utstickande saker, men i år blir det andra bullar eftersom jag tröttnar snabbt. Dessa kvalitetssäkra, varma och stilrena plagg står högst upp på listan.

*

Missade du förra månadens Montlhy Picks? Klicka här!