Monthly Picks: Februari

Artikeln innehåller annonslänkar

Michaela

Jacka / Stickad / Trench coat / Solglasögon / Klackar / Klänning

Våren börjar officiellt den 21a mars, vilket betyder att även om det är svinkallt då, kan man plocka fram vårkläderna och låtsas att den är här på riktigt. Jag vill göra det i ljusa men varma kläder och såklart – unna mig ett par nya solglasögon för säsongen! Jag älskar sköldpaddsfärgade solglasögon och dessa vore drömmen.

Linda

Topp / Väska / Jeans / BH-topp / Ljus / Klänning

Hej mars! Vilket blandat kollage det blev från min sida. Den gemensamma nämnaren i blandningen är nog dock min längtan efter vår, varmare dagar och lättare plagg. Jag är otroligt trött på att pylsa på mig lager på lager och det känns som ett straff varje gång jag behöver gå utanför hemmet. Synd för mig att jag har hund och behöver förmodligen lämna hemmet oftare än dom flesta. Hur som helst så tycker jag att det ska bli väldigt trevligt att klä sig i lite ljusare färger. Det är såklart görbart redan nu men ibland känns det lätt som att man smälter samman i ett skärt plagg på vintern. Det finns ju tyvärr inte mycket till hudfärg kvar på den här kroppen. Men hörni, snart är det faktiskt vår! LÄNGTAR!

Amanda

Kanna / Loungestol / Sidobord / Spegel / Mixer / Soffbord / Lampa

Det är snart mars vilket innebär FYRA månader kvar tills vårt hus beräknas vara klart. Vårt hus, herregud jag blir pirrig bara jag säger det. Som ni säkert kan lista ut är det i princip det enda jag kan tänka på. Om dagarna drömmer jag mig bort till ett möblerat hem med öppna altandörrar, en trädgård och mina barn som springer in och ut skrattandes medan solen gassar. Ska vi vara realistiska har vi nog inte ens en gräsmatta den här sommaren och det lär väl ta månader innan huset är helt färdigmöblerat. Men det spelar ingen roll – det är härligt att drömma sig bort!

Fanny

Linne / Korsett-top / Långärmad / Lampa / Karaff + glas / Kruka / Solglasögon / Jeans

Under februari har jag verkligen försökt hålla igen plånboken lite extra och endast spendera pengar på det absolut nödvändigaste. Men det har då inneburit desto mer fönstershopping, vilket inte är så dumt det heller. Vi kan nog alla komma överens om att man inte är särskilt kreativ och nytänkande med sin garderob den här tiden men då passar det ganska bra att skrolla runt på olika hemsidor efter inspiration till vårgarderoben. Här måste jag verkligen slå ett slag för Zara, har ni sett vårkollektionen? Även Zara Home har otroligt mycket fint inne just nu, kanske borde lägenheten få sig ett litet vår-lyft också. Vill ni också bli inspirerade rekommenderar jag stark att ni går in och botaniserar!

 

Missade du förra månadens Monthly Picks? Klicka här!