Monthly Picks: Juli

Shoppen i den här artikeln innehåller annonslänkar
Klicka på SHOPPA ARTIKEL till vänster för att se produkter

Therese

Kavaj / Klänning / Clutch / Läppstift / BokSkor / Vit kavaj

Juli och äntligen semester! För min del blir det till största del en sommar i Frankrike vilket betyder värme, långa dagar vid stranden och uppklädda kvällar. För att göra den här sommaren så glad så möjligt (efter ett tufft år) så tänker jag mig mycket pastellfärger, framför allt gult… på allt från kläder till skor och accessoarer. Njut av sommaren, och ta hand om er!

Michaela

Juli

Klänning / Stövlar / Klänning i jeansmaterial / Hatt / Väska / Diadem

Juli i Sverige – ja, för det är ju så vi kommer tillbringa vår semester. Jag ska ta tillvara på den svenska sommaren maximalt tänkte jag. Förra året var jag höggravid och födde Dante i juli, så i år tar jag revansch på klädfronten. Snygga men bekväma kläder. Nej, vitt är inte det mest praktiska  när man har barn meeen lite glassfläckar på kläderna är bara charmigt, eller hur?

Linda

Klänning / Sandaler / Väska / Bok / Thickening spray / Xlash /

Hej juli och hej sommarkänslor! Nu när sommaren sprudlar vill jag enbart klä mig i stora, luftiga klänningar i härliga färger. Har verkligen fått en dille på riktigt stora klänningar, kanske för att jag tycker att det är snyggt men också för att det är så otroligt bekvämt. Vem får inte panik av åtsittande kläder en varm sommardag? Jag försöker att ta dagarna som dom kommer samtidigt som jag läser böcker och äter minst tre glassar om dagen. Livet! Avslutningsvis så vill jag tillägga att jag har haft fullt fokus på att skaffa mer hår… Ja precis. Jag önskar mig ett tjockare svall på huvudet och längre fransar. För dessa önskemål det har jag hittat två grymma produkter, Oribes thickening spray i skalpen (works magic) och Xlash på fransarna.

Amanda

Jumpsuit / Yogamatta / Solskydd / Hårserum / Badhandduk / KlänningSkor

I sommar hittar du mig i Småland, strosandes barfota i gräset iklädd baddräkt eller klänning och vaggandes på en bebis. Mellan morgonkaffet och grill till middag så blir det ett dopp i sjön, barnvagnspromenader och såklart en rejäl dos d-vitamin. Målet är också att få in yoga som en rutin i vardagen igen och då behövs givetvis en ny, somrig yogamatta för att maxa motivationen. Den ska placeras på altanen, för är det något jag älskar så är det att yoga utomhus. Tack Sverige för magiskt väder (och låt det fortsätta fram till september!).

Louise

Gravid tights / Yogamatta / Bok / Väska / Hairwrap / Sommar glow trio / Soldroppar

Juli och OJ vad jag ska njuta. Jag kommer jobba och ta semester i Torekov den här månaden, och jag är så otroligt taggad! Ska bara fokusera på att bada i havet, gå promenader, kanske börja med gravidyoga (ugh) och dricka smoothies. Och massvis med glass!

 

Missade du förra månadens monthly pics? Då hittar du den här!