Monthly Picks: Oktober

Shoppen i den här artikeln innehåller annonslänkar
Klicka på SHOPPA ARTIKEL till vänster för att se produkter

Tess

Pallet / Kavaj / Skor / Väska / Tröja / Byxor / Blus

Oktober är väl definitionen av en mysig månad, eller? Mysiga tröjor, fina höstlooks och en mörkare sminkpalett. Självklart tänker jag även inkludera lite färg… varför inte rosa skor och grön väska, gärna matchat tillsammans. Dessa sju saker får gärna flytta in i min garderob denna vecka… Bisous!

Fannie

 

Mobilskal / Tights / Sport-bh / TröjaPolotröja/ SneakersNagellack / Örhängen

Min första monthly picks, hur kul? Oktober månad betyder för min del födelsedagsmånad! Men eftersom att jag hade lite för roligt i september så betyder oktober också att det är dags att komma tillbaka till träning och rutiner nu. Tänker därför att nya träningskläder ska hjälpa mig att komma igång hehe. Min garderob behöver även påfyllning av allt som har med kashmir att göra samt sneakers (dör för dessa från Sandro). Där har ni min önskelista! 

 

Linda

Stövlar / Jeans / Läppbalsam / Nattmask / Klänning / Väska / Kofta

I oktober vill jag komma tillbaka till rutiner igen, det har på något sätt inte riktigt blivit så i september? Kanske är det för att sensommarvärmen har lyst med sin närvaro och att ett sommartänk har etsats sig fast i hjärnbalken på mig trots att det faktiskt verkligen är höst nu. När jag går tillbaka till ”verkliga livet rutiner” nu i oktober vill jag vara snyggt klädd och ha en strålande hud. Jag har hittat två nya budgetfavoriter inom hudvård, en ansiktsmask och ett läppbalsam. Båda är ifrån Budgie och jag är såå positivt överraskad utav dessa, verkligen bra produkter! Glöm inte att vara extra noggranna med att maxa med fukt på huden nu när vi går mot kallare och torrare luft. Tips från coachen!

Amanda

Mössa / Tröja / Serum / Boots / Berlock / Pyjamas / Nagellack / Skor

Förra året i oktober började jag min praktik här på FORNI – men i år entrar jag månaden som medarbetare! Thats rights, nu är det dags att kombinera mammaledigheten med att vara redaktör här igen – och jag hade inte kunnat vara gladare! För övrigt är ju oktober kanske en av de vackraste månaderna på året? När träden pryds av gulröda löv och luften är sådär härligt krispig. Så mellan alla sippar kaffe och knapprande på datorn blir det en hel del skogspromenader med vagnen. Målet är 10.000 steg om dagen! Är ni med mig?

Michaela

 

Jag har rensat garderoben inför hösten (och gjort en artikel om det här på FORNI!). Det betyder att jag har gjort mig av med tunna, blommiga klänningar och välkomnar istället bruna, beiga och svarta plagg in i garderoben. Nu vill jag klä mig sofistikerat och för city-liv. Här är några grejer som gärna får bo hos mig för att hjälpa mig att uppfylla min outfit-vision!

Louise

Floor Trainer / Tights / Mascara & Primer Duo / Concealer / Tröja / Skor / Jacka

Det är oktober och enligt min barnmorska ska jag ha barn om en vecka?! Sjukaste. En annan märklig sak var att förra veckan plocka ordning och tömma min arbetsyta på jobbet – nu ska jag inte tillbaka på ett tag. Jag ska liksom vara mamma-ledig? Ja, ni hör ju – jag är inte riktigt *där* men ser fram emot det! Ser också fram emot att tända ljus och dekorera en pumpa i slutet på månaden! Hur blev det oktober så snabbt?!

 

Missade du förra månadens monthly pics? Då hittar du den här!