Monthly Picks: Oktober

Shoppen i den här artikeln innehåller annonslänkar

Michaela

Trenchcoat / Sneakers / Klänning / Keps / Tjocktröja / Väska

Nu lämnar jag (sist av alla) sommarens starka färger och mönster bakom mig. Jag ÄLSKAR sommaroutfits och har kämpat mig igenom dem trots att Stockholm hade under 10 grader flera gånger i september. Men jag ville verkligen krama ur alla fina sommarkläder jag köpt under säsongen. Nu är de undanstoppade, under september gjorde jag även en ordentlig rensning i garderoberna och därmed är det dags att fokusera på höstgarderoben. Kan vi prata lite om den här väskan som funkar lika bra på fest nu i oktober (när Sverige öppnar upp igen, YEY!) som till nästa sommar? Får kanske bli ett köp…

Linda

Sweatshirt / Väst / Zip jumper / Klänning / Skor / Väska / Kappa / Brun tröja / Vit tröja

Oktober… i LONDON! Har ni hört något peppigare? Det har inte jag i alla fall! För er som missat det så har den här tjejen flyttat till just London, så det är väl framförallt det mitt liv kretsar kring just nu. Hitta mina nya favoritställen, lära mig mitt nya telefonnummer och inte minst att kompisdejta i massor. Jag ser verkligen fram emot att inviga livet här med att bära mycket stickat, gröna nyanser och självklart fira festernas återkomst i ett plagg med extra allt. Oktober för mig betyder faktiskt mycket festligheter, så det är med ett pirr i kroppen som jag tar igen för nedstängningarna under förra oktober. Dessvärre är det här min allra sista Monthly Picks, vilket känns otroligt vemodigt. Jag älskar ju att prata med er läsare och jobbet i sig, men ibland måste man våga hoppa, blunda och ta lite chanser. Man vet aldrig vad som kommer ur att bryta upp precis allt som man någonsin trott att man vetat, ibland visar det sig att det man hade var fantastiskt och ibland kommer man till nya insikter. Vi får helt enkelt se vad som blir utav det här, och jag hoppas att jag talar sanning när jag säger – på återseende!

Julia

Polotröja / Läppglans / Jeans / Skor / Väska / Jacka

Oktober betyder väl ändå att hösten är här på riktigt? Förra helgen bjöd Stockholm på strålande sol och sensommarens lyste med sin sista värme, och trots att jag inte alls känner mig färdig med det så känns det ändå lite mysigt med höst nu. Mysiga tröjor, en varm jacka och boots. Här är 6 saker som gärna får flytta in i hos mig! Hur blev det egentligen oktober så snabbt? Och dessutom med ett öppet Sverige!

Therése

Tröja / Skor / Kappa / Läppstift / Halsband / Armband / Väska

Oktober… du fina höstmånad ❤️. I Paris betyder oktober fortfarande varma höstdagar, men kalla kvällar – och äntligen får man plocka fram sin höstgarderob. Jag älskar denna säsong och har inget emot att lägga sommarkläderna åt sidan – i alla fall ett litet tag. Mina favoriter denna månad hittar ni ovan, som vanligt en salig blandning med en touch av Pars. Voila!

Tilda

Tröja / Stövlar / Kjol / Väska / Jeans / Hårmask / Loafers / Kappa

Nu när vi går in i oktober känns det som att hösten verkligen är här på riktigt och att sommaren är ett minne blott. Oktober betyder faktiskt att en flytt väntar för mig då även jag bär mig av till London för att fortsätta mina studier. Än så länge har jag lite svårt att föreställa mig själv på Londons gator, men jag har en svag bild av att jag gärna hade strosat runt klädd som ovan!

⭐️ Rebecca ⭐️

Vi välkomnar Rebecca även denna månad till Monthly Picks! Rebecca delar kontor med oss på FORNI och är marknadsassistent på Baby Journey. Vi är mycket peppade på att ha med Rebecca och hennes härliga energi i oktobers Monthly Picks för att se vad hon har med på sin önskelista!

Väska / Parfym / Skor / Klänning / Örhängen / Klänning

Hej alla läsare på Forni och HEJ oktober! Månaden vi alla (i alla fall jag) verkligen längtat efter! Klubbarna och restaurangerna har äntligen öppnat upp och ingen är mer taggad på att dricka cocktails än vad jag är. Jag har under det senaste ett och ett halvt året främst inhandlat stickade tröjor, men nu är det ändring på det. Jag längtar efter att klä upp mig i något festligt och dansa tills fötterna gör ont. Här blir därmed mina monthly picks för oktober!

Och innan jag avslutar, har ni tips på något bra drinkställe får ni gärna skicka mig ett DM via min Instagram!

*

Missade du förra månadens monthly picks? Då hittar du den här!