Monthly Picks: September

Shoppen i den här artikeln innehåller annonslänkar
Klicka på SHOPPA ARTIKEL till vänster för att se produkter

Therese

ÖrhängenJeansTröja / Väska / Skor / Kavaj / Blush

September, och ja nu får man säga att det är höst utan få arga blickar! I Paris har vi fortfarande sensommar eftersom att temperaturen håller i sig till slutet på oktober. Min önskelista denna månad är väldig fransk, det vill säga: den perfekta koftan, de klassiska jeansen och ett par röda slippers. Gärna matchat med allt nedan… J’adore!

Amanda

September

Polotröja / Clutch / Halsband / Tröja / Toner / Airpods proMascara

Hej september! En favoritmånad – inte bara på grund av min födelsedag. Även om jag älskar sommar så tycker jag att den tidiga hösten är helt underbar. Det är ju en känsla i sig att hoppa ur sommarklänningarna och i stickade tröjor igen (my favourite). Sen är det ju givetvis inte så tokigt att fylla år heller! Därför får denna månads monthly picks bestå av min önskelista.

Linda

September

Solglasögon / Linne / Necessär / Klänning / VästStövlar

Jaha, nu var september här och jag har blivit olyckligt kär. Inte i en kille utan i ett par stövlar jag aldrig kommer att ha råd med. Pratar givetvis om stövlarna från Chloé i kollaget, aj vad fina dom är. Försöker trösta mig med att jag har ett par andra skor från Chloé som jag köpte, använde 3 gånger för att sedan aldrig vilja se dom igen (dom gav sån skoskav att jag i princip inte kunde stå upp, och trodde att jag skulle få amputera). Nog om stövlarna, jag älskar september och jag vill verkligen styra upp allt i mitt liv (hej nystart) – då tror jag att en ny fin necessär kommer att göra susen för strukturerings-motivationen. Puss!

Michaela

Stövlar / Sandaler / Hoodie / Väska / Kjol / Klänning / Svart klänning

September, åh du underbara sensommarmånad. Då det i min fantasi alltid är minst 18 grader och strålande sol. Så att man kan ha en tunn jacka och boots om man vill, men långt ifrån tjocka jackor och tunga kängor (de väntar vi lite med, va?). Min september är fullbokad med roligheter och det ska synas på månadens wishlist tänkte jag!

Louise

Gravidkudde / Gravidcykelbyxor / Armband till klockan / Glasögon / Tröja / Halsband / Skjorta / Bronzer

SEPTEMBER! Bästa månaden på året, och inte bara för att jag fyller 29 år utan för att vädret blir krispigt. Imorse när jag gick till jobbet fick jag så mycket höstkänsla att jag satte igång Taylor Swifts album RED och det har fortsatt gå varmt på kontoret sedan dess. Den här månaden är en nystart, man får börja om – det är skolstart! Hela min kropp skriker att jag borde köpa en ny kalender från bokaffären, men jag vet att jag bara låter den ligga, så istället ska jag i höst satsa på att hitta ett riktigt bra digitalt system för alla mina projekt och mål! 

 

Missade du förra månadens monthly pics? Då hittar du den här!