Monthly Picks: September

Shoppen i den här artikeln innehåller annonslänkar

Michaela

HattBlazer / Tröja / Jeans / Väska / Skor

Jag går in i september och känner mig lite splittrad tack vare vädret. Får vi någon mer sommar? Ska vi klä oss för hösten? Jag vill inte det. Men hur klär man sig för mellanperioden då? Kanske såhär – i glada färger! Den där gula kashmirtröjan skojar man ju inte bort…

Linda

Linne / Svart tröja / Väst / KlänningSkor / Grön tröja / Byxor

Varför börjar man varje monthly picks med ”hej vad tiden går”? Går tiden verkligen så fort eller får man ett extremt wake up call varje gång det är dags för en ny månad haha? Oavsett så känns det verkligen som att tiden flyger förbi. Passande nog så sitter jag faktiskt på ett flyg och skriver det här. September handlar för mig alltid om nystart. Ta nya tag med träningen, strukturera upp saker som inte flyter på i vardagen och såklart att sätta höst och vinter stilen på plats! Den här hösten och vintern kommer jag att satsa stenhårt på att bygga en ännu starkare basgarderob. Sätta en färgskala som jag gillar att gå klädd i och utgå från en in och en ut. Jag har verkligen märkt att det är så problematiskt att äga för mycket kläder (och prylar överlag). Det gör mig mer spretig i min stil, det blir lätt oordning och det är mycket val som måste tas hela tiden. I höst vill jag minimera antalet valmöjligheter då jag vet att jag mår bättre av färre, prioritera kvalité och göra mig av med plagg som borde ha skänkts bort för längesedan. Fräscht!

Julia

Väska / SkorLäppenna / Tröja / Schampoo & Balsam / Örhängen / Kjol

September måste väl ändå vara en av våra mest svårklädda månader? Om det inte är för kallt så är det för varmt, och vise versa. Trots det är september en favorit! Det är något speciellt med tidig höst. Det är krispigt i luften och jag går runt med känslan av en nystart. Dessutom älskar jag höstmodet – bort med blommiga klänningar och välkommen tillbaka boots och stickade tröjor! Eftersom sommaren ofta tenderar att slita på håret (iallafall mitt) vill jag passa på att även tipsa om Olaplex Shampoo och Balsam, No.4 & No.5, mina absoluta favoriter i badrummet!

Therése

Cykelhjälm / Blazer / Skor / Skjorta / Jeans / Läppstift / Rouge / Väska

The September Issue. Modevärldens viktigaste nummer – fylld med inspiration & pepp! Exakt så känner jag mig inför september-månad… Denna höst satsar jag dock mer på att rensa ut än att shoppa nytt… men såklart finns det några favoriter på önskelistan. Jag bjuder er på ett urval där färg möter det minimalistiska – precis som det ska vara.

Tilda

Kort Trench / Body / Solglasögon/ Lädershorts / Boots / Sweather / Väska / Läppenna

September brukar jag känna mig fylld av inspiration! Men det ruskiga vädret som varit den senaste veckan har nästan fått det att kännas som om vi blev snuvade på den där härliga övergången mellan sensommar och tidig höst – det blev svinkalla höstdagar alldeles för snabbt?! I vilket fall så är jag i alla fall ytterst peppad på höstmodet men hade gärna sett att temperaturen tillät outfits med bara ben i boots tillsammans med en stickad tröja ett tag till. Men nu känns det som om det är dags att hoppa i långbyxorna på en gång… Kunde jag bestämma vädret hade jag gärna gått klädd som ovan!

⭐️ Rebecca ⭐️

Välkomna Rebecca till Monthly Picks! Rebecca delar kontor med oss på FORNI och är marknadsassistent på Baby Journey. Vi älskar Rebeccas färgglada klädstil och är mycket peppade på att ha med henne i september-upplagan av Monthly Picks för att se vad hon har med på sin önskelista!

Cardigan / Väska / Kjol / Skor / Jacka / Nattkräm

September, varmt välkommen! Jag vet inte helt om jag är redo att lämna årets sommarmånader bakom mig men samtidigt har höstmodet börja ropa mitt namn. Jag gjorde nyligen en stor garderobsrensning och är nu sugen på att införskaffa några nya plagg för att ta mig igenom årets kyligare månader. Ledord för höstens shopping kommer vara ”klassiker med en twist”. Här kommer min första (men förhoppningsvis inte sista) monthly picks! Skickar även med tips på livets bästa nattkräm för den torra och känsliga hyn.. Och jag har testat många!

*

Missade du förra månadens monthly picks? Då hittar du den här!