SHOPPA ARTIKEL

Monthly Picks: September

Shoppen i den här artikeln innehåller annonslänkar
Klicka på SHOPPA ARTIKEL till vänster för att se produkter

Michaela

skjorta, rutig blus, boots, cardigan, solglasögon, doftljus, väska, kashmirskjorta

Nu i höst behöver jag amningsvänliga + FINA kläder! Sånt som jag trivs med och som passar för en nybliven mami. Här är ett gäng grejer som mer än gärna får flytta hem till mig!

Emelie

väska, bok, cardigan, boots, kjol, solglasögon, läppstift, läppenna, ring

HEJ hösten! Det bästa med september är att det fortfarande är ganska varmt väder. Man kan behålla sommarkjolarna och dra fram det bästa i garderoben – bootsen och stickat! Det är som att jag förlorar min identitet under sommarmodet och nu äntligen börjar jag hitta tillbaka till mig själv.

Förutom att jag är lyrisk över mina stickade tröjor och boots är jag riktigt taggad på att bli klar med min lägenhet. Jag har snart bott där i två år men har en massa kvar att fixa. Det blir höstens projekt!

Louise

linnen, Fitnesscollection, purifying scrub, lip+scheek, compact foundation, väska, Olaplex

September är den absolut bästa månaden, och inte bara för att jag fyller år. I september får man börja om, det är det faktiska nyåret. Jag provar nya träningsformer (har ni provat Megaformer? Det är så jobbigt!), hårinpackningar och multifunktionellt smink. Jag har också hittat de perfekta baslinnena och jobbväskan som har plats för datorn!

Amanda

platform sneakersrosa kashmirtröja, ananas armband, shimmer freak mask, foreo luna, bodybutter, kimchi och kombucha bok

Det är inte bara Louise som fyller år i september, även jag blir ett år äldre! Jag älskar födelsedagar och inte minst min egen. En hel dag med uppvakning, presenter, tårta och extra mycket kärlek – det är ju helt underbart! Det känns som att mitt år som 27 kommer bli roligt, omvälvande och lärorikt. Jag är minst sagt peppad! Som vanligt har jag mycket på min önskelista och i år behöver jag inte sms:a den till familjen, dom kan ta del av den här!