Njut av helgen med dessa enkla tips

Freeeedag! Och helgen står redo i sin finaste outfit, redo att ta emot oss med kärlek, pepp, fredagsmys och söndagsgos. Här kommer några små tips på hur du njuter lite extra av helgen:

Köp med färska blommor på vägen hem från jobbet idag!

Alla blir gladare av snittblommor. Eller okej, min kille bryr sig typ inte, men alla andra! Så om du blir glad av blommor, gå loss på en extra fin bukett idag.

Take away till fredagsmyset

Är du helt slut efter en lång vecka? Man behöver inte ställa sig och hålla på med maten på fredagskvällen när disken är det sista som lockar. Unna dig att beställa pizza och bara myyyys.

Långpromenader är allt!

Ingen luft är så frisk som den i oktober. Ta en lång promenad under helgen och andas riktigt djupa andetag. Det är som vandrande meditation.

Lägg tid på lördagsmiddagen

Om fredagen är trött och behöver färdig mat, brukar lördagen ge utrymme för energi. Gå loss på Instagram och kolla igenom de där bokmärkta recepten du aldrig har lagat. Sofia Woods svingoda pasta? Bara gör den! Du har förhoppningsvis inte bråttom.

Kompisdejter är livet

För en vecka sedan fick jag en uppenbarelse. Kompisar är det viktigaste vi har i vårt liv! Är det inte så? Och visst är de lätta att råka försumma ibland. Alla helger blir bättre om vi får en dos kompiskärlek. Så boka in en dejt med en kompis du saknar lite extra! Det behöver inte vara något stort, en kaffe på stammisfiket eller så kör ni på stora trumman med en helkväll på stan bara för att ni älskar varandra.

 

Foto: Mona M Ali