De bästa tipsen för att dejta på Tinder

Då var det återigen dags för en liten update i mitt dejtingliv. Är det första gången du klickar in på mina artiklar där jag generöst delar med mig av mitt singelliv, så hittar du även tidigare uppdateringar här!

Bonjour kärleksnarkomaner!

Ja – ytterligare en diagnos är på ingång, håll i hatten nu: Förutom Date-a-holic är jag numera även en så kallad Tinderella. Yes, det är Tinder och Cinderella ihopslaget. Jag och mina tjejer har till och med uppfunnit ytterligare ett uttryck i kombination med Tinder – Tinderesta. Det vill säga Tinder och siesta ihopslaget. Ni vet när man är på semester och har tillbringat en hel dag med sightseeing och shopping så benen bara skriker efter en paus under svala lakan och mörkläggande gardiner? Då tar man en liten siesta på hotellrummet innan det är dags att svira om för kvällens aktiviteter. Och vad passar bättre under en siesta än att spana in utbudet på Tinder en sväng? En liten Tinderesta helt enkelt!

Jag är som bekant en expert inom området dejting och inte minst första dejten. Eller kanske snarare endast första dejten, haha! Varför det stannar vid första dejten är och förblir ett mysterium. Hur som helst vankas det semestertider och vad passar då bättre än att jag delar med mig av mina bästa tips när det kommer till att dejta på Tinder? Here we go!

1. Keep it simple!

Just det, att dejta ska vara enkelt, lättsamt och roligt. Det här ska ju vara den minst komplicerade biten i ett (förhoppningsvis framtida) förhållande så försök att hålla det precis det – okomplicerat. Här menar jag allt från din biografi, bilder, konversationer till att bestämma träff. Du behöver inte skriva en roman, ladda upp bilder tagna i en fotostudio eller inleda med en helt mind-blowing-award-winning-icebreaker. Självklart är det positivt om du lyckas sticka ut i mängden men det kan också lätt slå över till det motsatta om det blir för mycket.

2. Släpp pressen

Det hänger lite ihop med föregående punkt. Du måste inte skriva med person X i evigheter eller skapa dig en glasklar och in i det minsta detaljerad bild av vem människan är innan ni bestämmer er för att ses. De bästa dejterna jag varit på är de som varit oplanerade och spontana med fullkomliga främlingar. Med det sagt vill jag dock belysa det faktum att det finns obehagliga galningar där ute, så var på din vakt och alltid försiktig med att lämna ut ditt fullständiga namn, nummer eller personuppgifter. 99,9% är däremot precis som du och jag, så jag säger det återigen – släpp pressen! Det värsta som kan hända är att du åker hem tidigt, får en god natts sömn och sedan hörs ni aldrig mer igen. Har du tur å andra sidan, kan det vara just den dejten som sedan visar sig vara din prins! Eller prinsessa för den delen.

3. Välj en plats där du känner dig trygg

Det här är mitt hemliga vapen när det kommer till första dejter. En bekväm och behaglig atmosfär är A och O för att få till en lyckad dejt! Jag ser alltid till att på något vänster vara den som har sista ordet i var vi ska ses för att om jag på något sätt spelar på hemmaplan vet jag att jag kan tackla vilken situation som helst. Då ger jag dessutom mig själv möjligheten att leva ut till min fulla potential och kan vara mig själv till 100%. Först och främst, välj alltid en offentlig plats och kom överens om en aktivitet eller ett ställe du känner dig trygg i. Ta en promenad i dina områden eller ses på ett café eller en bar som du besökt förut. Jag brukar också alltid se till att slå mig ned nära ett fönster, vid bardisken eller på en uteservering. Lite rörelse är alltid bra och omgivningen kan även ge inspiration till samtalsämnen om det råkar bli stelt!

4. Var dig själv

För allas skull. Du vill inte inleda någonting där du känner att du behöver gå in i en roll. Lita på att du duger och är fantastisk precis som du är. Och om du velar – gör alltid det som känns mest rätt och mest du! Allt från när det kommer till val av skor eller huruvida du ska ställa den där konstiga, lite annorlunda frågan eller inte.

5. Ha kul!

Girls just wanna have fun, and trust me – boys do too. Det här är den viktigaste punkten av dem alla. Livet är för kort för någonting annat. Ett leende är det mest attraktiva som finns och har du roligt kommer med all sannolikhet också ditt sällskap att ha det! Om inte så är det väl ingen vits att fortsätta? Då kan du med gott samvete radera appen och fortsätta ragga på traditionellt vis…
Matbutiken är ett hett tips (bästa jag vet utöver Tinder)! Eller helt enkelt swipea vidare.

Happy swiping babes!
xx Steph