Hjärtat vs. Hjärnan

Bild: Pinterest

Lika mycket som jag spelar spel med män i relationer så är det ibland som om mina organ spelar spel med varandra. Det kan låta märkligt, men det är precis så det är… När hjärtat känner “JA!” säger hjärnan “absolut inte” och vice versa, när hjärnan lyckas pussla ihop alla kärlekens bitar sitter hjärtat bredvid och käkar tvekmacka. Ska de någonsin lyckas synka?

För att följa upp ​min sista dejt på hotellet​ så var det onekligen en natt då mitt hjärta käkade allt annat än trött gammal tvekmacka, det var snarare lite som att kasta in hjärtat i en stekhet fritös och nä… jag måste avbryta där med mina vidriga metaforer.

Kort och gott; det var en historiskt het kväll… Natt, morgon, och (!) återigen eftermiddag.
Det finns mycket utrymme för aktiviteter på 169 kvm och för att inte glömma hur nödvändigt det är att sjunka ned i ett badkar efter att man smakat av hela frukostmenyn (och lite därtill) i sängen framför “Catch me if you can”. French toast har aldrig smakat så gott och den filmen har nog aldrig varit så bra som från badkaret med en projektor i taket… Nämnde jag att han är fransman? Nyp mig i armen! Alla myter vi hört om passionerade fransmän kan jag nu gladeligen bekräfta är sanna. I alla fall om man utgår från min första och hitintills enda källa. Jag tänker för övrigt att den dagen som jag lyckats plöja alla Leonardo DiCaprio filmer (som alla verkar vara minst 2 timmar långa?) med en man vid min sida då har jag nog hittat den rätta för mig. Avslutar med Titanic som det ultimata future husband material-testet. Vad tror ni om det?

Nåväl, tillbaka till poängen. Och mina organ.
Som ni förstår har jag och Mr. French en kemi som är så intensiv att mitt hjärta gör volter, rondater, hoppar jämfota och klättrar i rep som en liten apa. Hjärnan däremot, står med papper och penna och kan inte skriva upp en enda logisk anledning till varför vi två skulle vara en bra kombination i något annat sammanhang än i ett hotellrum på Diplomat.
I kontrast till honom så har vi den här ​mannen som jag hittade på Blocket​. Minns ni honom? Ja, vi dejtar fortfarande och inte bara dejtar, vi gör allt tillsammans. Men då ligger hjärtat kvar i frysen. Så ja, tillbaka till (vidriga metaforer), poängen och mina organ. Hjärtat vs. hjärnan. Ska de någonsin lyckas synka undrar jag?

*

Vill du läsa tidigare avsnitt av Sexpectation? Klicka här!

Vad tycker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *