Om att dejta en man som man hittat på Blocket

Bildkälla: Pinterest

Lovebirds! Hur har ni det?

Hoppas ni klarar er undan diverse virus, sjukdomar, brustna hjärtan, medelmåttiga dejter och tråkigheter i allmänhet. Jag har trots omständigheterna och som utav en händelse kastats tillbaka in i dejtingscenen för att, ja… dejta! Försöker naturligtvis stanna inomhus och ägna mig åt någon slags social distansering enligt myndigheternas uppmaningar men det är som om universum vill att jag ska göra raka motsatsen.

Förra veckan kom jag över en oerhört trevlig klädställning på Blocket (en av mina absoluta favoritappar nu när jag tagit en paus från Tinder) och ja, mina kläder var i desperat behov av den klädställningen. Den fanns att hämta bara några kvarter bort, så sagt och gjort stämde jag träff samma eftermiddag för att göra affärer.

Jag parkerar framför angiven adress och hör och häpna – ut ur porten kommer han, mannen som bär en klädställning likt hur Thor bär sin hammare – och det visade sig att det inte bara var en oerhört trevlig klädställning jag skulle komma över den här dagen, utan även en oerhört trevlig karl! Som om vi setts i ett tidigare liv så flöt vår konversation på som ett rinnande vatten och helt plötsligt har vi med ironin i högsta hugg tagit fram en helt absurd affärsidé för att säkra vår framtida pension tillsammans. Några dagar senare landar ett email i min inkorg:

“Dear Stephanie, please find below the attached meeting proposal and agenda. Please let me know when / if you have time for a meeting so I can organize conference room and catering. Best, —— ——– .”

Bifogat i mailet är en pdf-fil med en professionellt väldesignad layout innehållande en dagordning och mötets upplägg som uppföljning av vår absurt ironiska konversation, och avslutningsvis texten “Don’t you need to be a little insane in todays world? I was just thinking you would appreciate a slightly more creative way of asking you out instead of: Ska vi fika? Also if this is freaking you out, at least you get a fun story to tell your girls. It’s a tough world and tough competition out there – got to make an effort somehow.

Och visst blev det minsann en lite rolig historia! Vi tog en kaffe över en långpromenad i solen igår – och i afton vankas det ost, kex och vin hemma hos mig. On that note kan jag dela med mig av lite musiktips så här i rådande karantän-tider. Om ni tröttnat på Marvin Gayes klassiska “Let’s get it on” så är dessa mina topp sex tunes för att förgylla hemmet med lite härligt sexig stämning:
– Lovesick – BANKS
– Toes – Glass Animals
– Dance for you – Beyonce
– I’m on fire – Bruce Springsteen
– Love is a bitch – Two Feet
– Eyes on fire – Blue Foundation
– Could – Elderbrook

Det blev nog sju låttips, men sex är ju en lite mer intressant siffra. Med det sagt så kan ni nog gissa vad jag sysslar med ikväll! Han om någon kan ju hjälpa mig att montera klädställningen om inte annat…

Vad tror ni? Blir det “the Coronials” babyboom i slutet av året?

xxx Steph

Vill du mer av Sexpectations så hittar du kategorin här!

Vad tycker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *