Monthly picks Juni

Bildkällor hänvisas längre ner i artikeln
Artikeln innehåller annonslänkar

Michaela

1. Örhängen / 1. Klänning / 2. Klänning / 3. Klänning  / 5. Skor / 6. Halsband

Vitt, grönt och beiget – mina sommarfärger! Bebisen är ute och jag är så glad över att äntligen kunna ha lite större valmöjligheter i garderoben. Den här sommaren vill jag ha på mig chica klänningar, platta sandaler och stora smycken för att piffa upp alla looks! Vi kommer tillbringa juli i Marbella och jag ser fram emot att bara glida omkring i massa härliga kaftaner och klänningar. Hasta la vista, baby!

Linda

1. Solglasögon / 2. Byxor / 3. Skjorta4. Shorts / 5. Sandaler

Hörrni, nu ska jag avslöja mina absolut bästa tips för när outfit inspirationen sviker. Då gör ni som så att ni får in på The Frankie Shop’s hemsida och bara botaniserar runt. Dom sorterar alla plagg i färgordning och har några av mina absolut favorit varumärken. Dom sätter dessutom alltid ihop alla kläder till helt ljuvliga looks. Tips nummer två är att absolut inte köpa allt ifrån deras hemsida – utan titta där för inspiration, välj ut eller två plagg som du vill unna dig och sedan kan du fokusera på att hitta plagg som du gillar men som du kan leta efter hos billigare återförsäljare. Det är så mycket lättare att leta runt bland plaggen på Zara om man vet vad man letar efter. Det var det för mig! Ha en fin sommar!

Fanny

 1. Skjorta / 2. Kjol / 3. Bikini / 4. Bikinitopp / 5. Bikinitrosa /6. Hatt7. Kofta / 8. Denimshorts

Sommarvärmen har verkligen levererat senaste månaden och ingen är gladare än jag över att få möjlighet att nyttja alla drömmiga sommarplagg i garderoben. Nu vankas det snart semestertider och min ledighet kommer spenderas främst i Stockholms skärgård och på Gotland. Min semesterstil kan sammanfattas med tre enkla plagg: shorts, bikini och hatt! Långa soldränkta dagar på stranden och kalla drinkar i handen – here I come!

Missade du förra månadens Monthly Picks? Klicka här!

Bildkällor:

Bild 2 (@tesshell)
Bild 3 (@tesshell)
Bild 5 (@hmhome)
Bild 6 (produktbild)