SHOPPA ARTIKEL

Redaktionen testar: Comis True Tan

Innnehåller annonslänkar

COMIS grundades i Sverige 2021 och benämner sig själva som nästa generations skönhetsvarumärke. Den stora frågan är om varumärke lever upp till detta claim? FORNI’s redaktion har provat den här innovativa nyheten inom self-tan och hudvård under ett par månader och nu är vi redo att dela vår recension! Men först: vad är egentligen COMIS True Tan?

COMIS är en motordriven ”flaska” som du placerar en kapsel i, som sedan sprayas över ansiktet. COMIS själva benämner detta som en nano-mist teknologi som ger ett perfekt brunt och jämnt resultat. Varje kapsel innehåller en idealisk mängd anpassad för en applicering i ansiktet.

True Tan kapslarna passar alla hudtoner då de gradvis bygger upp nyansen på huden. Formulan är skapad med återfuktande egenskaper och doftar ingenting – alltså inte ens BUS! Formulan är klar som vatten utan någon spårfärg vilket innebär att varken badrum, kläder eller sängkläder får några som helst bruna fläckar. Dessutom är produkten vegansk, parabenfri och 100 % fri från orange nyans på huden.

Linda

COMIS! För det första, riktigt snygg förpackning. Jag ska erkänna att jag tyvärr är lite utav en brun utan sol skeptiker, jag tycker alltid att det kladdar av sig, luktar sådär och inte ger mig ett jämnt resultat. Lyckligtvis så går saker och ting framåt i BUS världen och produkter som COMIS underlättar en hel del!

Apparaten gör fördelningen av produkt lättare och resultatet blir jämnare, den luktar också betydligt mindre än andra produkter jag testat. Jag gillar den helt enkelt och den underlättar absolut mitt liv. Dock kvarstår ju min känsla av att brun utan sol inte riktigt är någonting för mig, men i den här takten kanske det kan bli något för mig inom en snar framtid!

COMIS Intro Set

Den här mångsidiga och lättanvända Nano Misten gör appliceringen av skönhetsprodukter enklare, snabbare och mer effektiv! Används ihop med True Tan kapslarna som gradvis bygger upp din self tan – och passar alla hudtyper. Intro Set innehåller även en USB-C laddningskabel och ett frottéhuvudband.

1250 kr från COMIS
Köp

Fanny

Jag kanske ska börja med att nämna att jag är en van ”brun-utan-solare” och har därför sett och testat det mesta på marknaden inom den kategorin. Även om jag slutligen landat i mina favoriter är jag inte rädd för att prova på nya varianter och den här gången har jag testat på COMIS!

Till att börja med var jag väldigt positivt överraskad över hur lätt applikatorn och produkten var att använda. Jag ska erkänna att jag är en ganska lat person när det kommer till skönhet och hudvård och brukar därför dras till produkter som kräver så lite tid och ansträngning som möjligt. Tur för mig då att den här från COMIS var otroligt lättanvänd, det var verkligen bara så enkelt att ploppa i en av deras ”True tan-kapslar” och sedan spraya med flaskan lätt över ansiktet.

Efter alla BUS-år har jag vant mig vid den speciella doften som kommer med diverse self-tan produkter, därför blev jag positivt överraskad av att COMIS inte hade någon utmärkande doft: Den kändes bara som en lätt, fräsch mist!

Resultat blev även helt i min smak! Redan efter ett par minuter såg man en märkbar före – efter skillnad. Jag kan ofta uppleva att många self tan produkter som används i ansiktet kan utvecklas och lämna en att se lite dassig och grå ut, speciellt när man applicerar smink ovanpå. Det verkar vara något med blandning av produkter som inte gifter sig något bra! Men med den här produkten märkte jag att när den hade fått några timmar på sig att utvecklas och nått sitt slutliga resultat såg jag naturligt solkysst ut, dessutom upplevde jag att färgen och glowet varade i flera dagar. Jag kommer absolut fortsätta använda COMIS!

COMIS

Amanda

Jag skulle vilja utmärka mig själv till drottningen av BUS för att jag ser till att hålla den varma, solkyssta nyansen på hela kroppen, året om. Det här innebär att jag applicerar någon form av self-tan ungefär två gånger i veckan, så ni kan ju säkert lista ut att jag spenderar mycket pengar på det, haha!

Jag var otrolig nyfiken på COMIS, särskilt eftersom jag redan är ett stort fan av den snarlika produkten tanrevel. Den stora skillnaden mellan dessa innovativa produkter är att COMIS inte har det som kallas för ”spårfärg”, med andra ord blir du inte brun direkt vid applicering, utan färgen byggs upp under de närmsta timmarna. Dessutom har COMIS kapslar (varje kapsel är perfekt anpassad för en applicering) som utöver att ge en self-tan även vårdar huden. Du behöver (och ska!) därför inte applicera några hudvårdsprodukter innan du sprayar COMIS över ansiktet.

Så vad tycker jag? Jag älskar tekniken med COMIS, att det inte är ett minsta spår av den klassiska bus-doften, att misten ger ett perfekt behagligt ”sprut” och att nyansen utvecklas otroligt fint under natten. Jag är lite skeptisk till priset på kapslarna, jag hade förmodligen behövt minst 16 kapslar per månad vilket blir över 400 kr i månaden på BUS, samtidigt får man ju hudvården på köpet och kan strunta i sin hudvårdsrutin de dagar man applicerar COMIS, så kanske går jämnt ut? Hur som helst tycker jag verkligen om produkten och jag kommer använda den framöver i kombination med andra self-tan produkter!

Julia

Som en flitig brun-utan-sol användare har jag testat det mesta inom den kategorin. Efter flera år av sökande efter den ultimata bus-produkten har jag korat mina favoriter, som alla har sina stabila platser i badrumsskåpet. Men därför var det extra kul att testa COMIS – det är verkligen någonting helt nytt! Apparaten är otroligt lätt att använda och vätskan appliceras på ett behagligt sätt. Första gången hade jag lite svårt att avgöra hur mycket vätska jag behövde, men efter ett par användningar fick jag rutin på det. Och, jag är på riktigt imponerad av resultatet. Det blev en jämn färg som liksom växte fram allt eftersom, och som dessutom var fin i flera dagar. Men bäst av allt – den färgar inte av sig ALLS.

COMIS Intro Set

Den här mångsidiga och lättanvända Nano Misten gör appliceringen av skönhetsprodukter enklare, snabbare och mer effektiv! Används ihop med True Tan kapslarna som gradvis bygger upp din self tan – och passar alla hudtyper. Intro Set innehåller även en USB-C laddningskabel och ett frottéhuvudband.

1250 kr från COMIS
Köp

Vill du veta mer om COMIS? Spana in deras hemsida här!