Fyra skönhetsfavoriter just nu

Letar du också ständigt efter nya skönhetsfavoriter att fylla badrumsskåpet med? Det gör jag. Skönhetsprodukter är lite som jeans – jakten på ”The perfect piece” tar aldrig slut. Om du inte orkar testa runt på marknaden är det helt okej, jag har nämligen gjort det åt dig. Här kommer fyra favoritprodukter just nu!

Addict Lip Sugar Scrub från Dior
Får du också torra läppar under vinterhalvåret? Du är inte ensam. Jag skrubbar läpparna med Diors sockerpeeling som både rengör och mjukgör läpparna ordentligt.

Clarins Instant Light Lip Oil
Har du testat olja för läpparna? Inte? Då är det hög tid att du gör det nu. Stryk ett generöst lager med Clarins läppolja över läpparna efter att du skrubbat rent dem så kommer du att vakna upp med Sveriges härligaste pussmun!

True Organic Deodorant
Den ekologiska trenden är här för att stanna. Inte bara i matbutiken, utan även inom hudvård. Vi på Daily Forni har testat en hel del deodoranter som är ekologiska och måste säga att den här är bäst i test. Även om ingen ekologisk variant (som vi har testat!) har varit lika bra som våra vanliga favoriter så är True Organic så nära det går att komma. Var försiktig med att sätta på den på nyrakad hud och ge kroppen några dagar för att vänja sig vid den. Efter en vecka kommer den att vara en ny bästa vän.

Moonsun Organic Body Scrub
Jag älskar att ta en lång, varm dusch och skrubba mig ordentligt med någon superskrubb som jag precis hittat på marknaden. När jag hittade den här (snyggt förpackade!) ekologiska skrubben från Moonsun blev jag salig. Nu har den använts ett tjugotal gånger hemma hos mig och wow vilken mjukis jag har blivit. Kornen är perfekt små, den smälter snabbt in i huden och när du kliver ur duschen kommer du att märka att du knappt behöver en lotion. Huden är len som en babyrumpa! Varsågod för höstens bästa beautytips!

 

Artiklar att lyssna på
TILLBAKA