SHOPPA ARTIKEL

Så behåller du ditt sommar-glow i höst

Bildkälla
Artikeln innehåller annonslänkar
Klicka på SHOPPA ARTIKEL till vänster för att se produkter

Någonting som försvinner snabbare än brännan är det omtalade ”semesterglowet”. Förklarligt i och för sig. Lugnet lägger sig, luften blir torrare och vi vistas inte lika mycket i solen. Så hur gör vi egentligen för att behålla vårt glow så långt in på vintermånaderna som möjligt?

Här kommer fem produkter som hjälper dig på traven!

Glow Boost Vitamin C Hyaluronic Essence

Denna essence ger huden en extra boost av fukt, vilket behövs under vintermånaderna! Eftersom den är lätt i konsistensen absorberar huden den väldigt bra och den maximerar effekten av de övriga produkterna (serum, dag- och nattcreme) som appliceras efter denna produkt.
289 kr från Lumene Valo
Köp

C-Illuminating 3D Moisturizer

Återfuktande dagkräm med C-vitamin som ger omedelbar lyster, samtidigt som den förbättrar hudens fasthet. Kombinerar Vitamin C som reducerar hyperpigmentering samt stimulerar kollagenproduktionen och hyaluronsyra av flera molekylvikter för återfuktning i alla hudens lager.
799 kr från INSTYTUTUM
Köp

Bisabolol Hydration Oil Primer

En lätt och näringsrik oil-primer. Den jämnar ut fina linjer och eliminerar torra partier vilket underlättar applicering av foundation. Lämnar efter ett fint glow och en återfuktad hud.  
249 kr från Makethemake
Köp

Oxygen-Glow Mask

Denna expressmask är till för dig som måste rädda huden samma dag! Den verkar lätt exfolierande, avgiftande och återfuktande. På 10 minuter har du fått ett helt nytt lyster!
359 kr från Filorga
Köp

Många artiklar på FORNI använder sig av annonslänkar, där vi på FORNI får en liten ersättning per klick. Annonslänkar är inte sponsrat innehåll eller samarbeten. Allt vi redaktörer skriver i våra artiklar är 100% våra egna åsikter och speglas inte av de produkter vi delar med oss av. Om något innehåll är sponsrat eller ett samarbete, är det tydligt reklammärkt högst upp.