Läppduon du borde satsa på i september

Den här artikeln innehåller annonslänkar

Alla vet att det bästa med hösten är läppstiften. Min absoluta favorit-look är att bära mörkare körsbärstoner i kombo med en naturlig ögonskugga som matchar dina kinder. Som den jag visar upp idag!

Om du tillhör gruppen som inte använder läppstift för du ”passar inte i det”, I’ve been there. Det tog LÅNG tid innan jag vågade mig på mörka läppar, men nu är det något av det bästa jag vet. Det handlar bara om övning, på applicering och självförtroende. Eller är det kanske självbild? Du ÄR snygg i läppstift – kör!

My combo of choice

 

En kombination jag har börjat älska är ett matt läppstift tillsammans med en läppolja! Ett matt läppstift är oftast väldigt pigmenterat jämfört med ett mjukare, så jag behöver inte tumma på färgen samtidigt som jag lägger oljan ovanpå för att få en glossy finish. Ett hett tips är att prova den exakta duon jag här här: MACs matta läppstift i färgen ’Burning Love (den perfekta, kalla tonen) och MAKETHEMAKEs Lip Oil. Läppoljan innehåller också hyaluronsyra som hjälper till att återfukta dina läppar, läs mer om hyaluronsyra här.

Läppstift ’Burning Love’

Från Lyko: Powder Kiss Lipstick från MAC Cosmetics har en lätt pudrig konsistens som ger fukt och mjukgör läpparna samtidigt som de får en fin och matt finish.
210 kr från MAC
Köp

Lip Oil

Från Skincity: Hyaluronic Lip Oil är en rikt fuktgivande och vårdande läppolja med magisk glans som sitter länge. Innehåller hyaluronsyra och extrakt från drakfrukt som slätar ut, bibehåller fukten i huden samt stimulerar kollagensyntesen.
149 kr från MAKETHEMAKE
Köp