SHOPPA ARTIKEL

5 budgetprodukter i sminkdjungeln vi älskar just nu

Shoppen i den här artikeln innehåller annonslänkar
Klicka på SHOPPA ARTIKEL till vänster för att se produkter

Det råder en förvirring gällande att bra smink måste kosta skjortan – som utbildad makeupartist vill jag påstå motsatsen. Det finns mängder med bra budgetsmink på marknaden idag och varje märke har sina guldkorn. Förståeligt är jag en skönhetsjunkie, vilket innebär att jag provar en hel del – här är mina favoriter just nu:

5 PRISVÄRDA BUDGETFYND

Eyeshadow Palette Sweet Apricot

En ögonskuggspalett med 18 nyanser: både matta, glittrande och skimrande färger. Paletten omfattar både mjuka nyanser,  neutrala persikofärgade samt bruna jordnära nyanser. Ögonskuggorna kan byggas upp och blandas till en valfri look!
149 kr från Carter Beauty Cosmetics
Köp

Den här paletten förvånade mig: Färgskalorna känns rätt i tiden, pigmentet är riktigt bra (inget puder som flyger åt alla håll så fort man sätter penseln i) och priset är ju galet! Jag kombinerar med världens bästa ögonskuggsprimer från Smashbox så ser ögonmakeupen flawless ut även efter en heldag på språng.

 

Micro Brow Pencil

Bygg upp fylliga, vackra bryn med Micro Brow Pencil! En mekanisk mikro-brynpenna som formar, definierar och fyller ut brynen på ett naturligt sätt.  
129 kr från Nyx Professional Makeup
Köp

Jag är alltid på jakt efter bra brynprodukter. Denna penna från NYX är helt klart en favorit bland de jag har testat och blir din för ett väldigt lågt pris. Bättre blir det inte!

 

Snapscara Mascara

Snapscara är en mascara som ger definierade och mjukt volymfyllda fransar. Den är enkel att applicera med den böjda borsten och du får en fin volym direkt. Enkel att ta bort med varmt vatten eller den rengöring som du föredrar.  
139 kr från Maybelline
Köp

Snapscara har jag faktiskt prisat en gång tidigare i denna artikel. Otroligt prisvärd, passar de flesta franstyperna och lämnar inga kladdiga eller smuliga spår under ögonen. Ett kap med andra ord!

 

Liquid Liner Pen

Liquid Liner Pen från Carter Beauty är en flytande eyeliner med starkt svart pigment och en tunn spets för extrem precision. Skapa en tunn klassisk liner eller en mer dramatisk look - oavsett håller den sig på plats in på småtimmarna.  
49 kr från Carter Beauty Cosmetics
Köp

Jag använde den här häromdagen och har nog aldrig testat en så bra och hållbar eyeliner (för ett så lågt pris)! Att applicera eyeliner är förmodligen det trixigaste att få till inom sminkvärlden – därför behöver du en med starkt pigment och en vass spets för att underlätta applicering. Det här är helt klart the one.

 

Bronzer Palette in Phoenix

Bronzer Palette Phoenix ger dig den perfekta solkyssta looken året om! Innehåller fyra klockrena nyanser i både matta och skimriga toner. Finns i två nyanser: Phoenix passar ljusare–medium hudtoner och Apollo passar medium–mörkare hudtoner.
79 kr från Carter Beauty Cosmetics
Köp

Alla som älskar bronzers, räck upp en hand! Denna palett innehåller fyra klockrena nyanser med bra pigment för bara 79 kr och smular inte. Behöver jag säga mer? Love it!