SHOPPA ARTIKEL

Serum med hyaluronsyra – här är våra favoriter

Bild av Anna Shvets via Pexels
Den här artikeln innehåller annonslänkar

Serum med hyaluronsyra är något vi anser bör finnas i alla badrumsskåp – inte bara för att det är räddaren i nöden för fuktfattig hud utan också för att det passar i princip alla hudtyper! Ett serum är en slags superkoncentrerad näring i tunn formula som kan tränga ner på djupet i huden, och har därför möjlighet att påverka tillståndet i din hy märkbart. Hyaluronsyra är faktiskt inte en syra som det låter utan en slags fuktbindande ingrediens. Mer om det kan du läsa här!

Serum med hyaluronsyra

Hydrators and Oils Hyaluronic Acid

Hydrators and Oils serum återfuktar huden på djupet. Storleken på HA-molekylen är avgörande för hur långt ner i huden hyaluronsyran når. Formulan innehåller en kombination av HA av såväl låg, medel och hög molekylvikt, samt nästa generations HA polymerer. Tillsammans ingår HA-ingredienserna i en koncentration på 2% och kombinationen av dem ger återfuktning på djupet. Återfuktningen på hudytan förstärks ytterligare genom Vitamin B5.
89 kr från The Ordinary
Köp

Water Drench Serum

Water Drench serum är intensivt återfuktande med 75 % hyaluronsyra-komplex. Det bevarar hudens fuktbalans och förbättrar dess textur, slätar ut fina linjer och boostar torr hy med en rejäl mängd fukt. Water Drench passar alla hudtyper och bidrar med en strålande lyster!  
779 kr från Peter Thomas Roth
Köp

Hydr8 B5 Serum

Hydr8 B5 Serum ger huden maximalt med fukt med hjälp av hyaluronsyra och vitamin B5. Hyaluronsyra kan binda upp till 1000 gånger sin egen vikt i vatten och kan med hjälp av låg molekylvikt kan den tränga djupt ner i huden. Detta bidrar till en hudplumpande och intensivt återfuktande effekt! Vitamin B5 eller Pantenol som det också kallas förbättrar hudens egna fuktbevarande förmåga och har en antiinflammatorisk effekt.
565 kr från Medik8
Köp

Hydra Hyal

Hydra Hyal är ett serum som intensivt återfuktar och ger volym till huden med hjälp av fyra olika typer av hyaluronsyra. Torrhetslinjer jämnas omedelbart ut och huden får en ny fräschör och lyster! Hydra Hyal innehåller två bolsters med plantbaserad hyaluronsyra för att återställa hudens egna hyaluronsyra-reserver.
595 kr från Filorga
Köp

Serum serum serum

Serum, serum, serum är ett trippelserum som med hjälp av antioxidanter och fukt stramar upp, förnyar huden och lämnar den med en tidlös lyster. Hyaluronsyran jobbar intensivt återfuktande och mikro-kapslar ger huden näring på djupet.
649 kr från FOREO
Köp