Veckans snackisar

Bild: Rawdah Mohamed

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheterna från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Premiär av Eagles säsong 3

Den svenska ungdomsserien Eagles, vars manusförfattare är ingen mindre än Michaela Hamilton, tog Sverige med storm med sina två första säsonger. Nu får vi äntligen fortsätta följa ungdomarnas liv då tredje säsongen av serien släpps nu på fredag, den 4 juni, på SVT Play.

Se den officiella trailern för säsong 3 här nedan!

 

Mionetto släpper Organic Prosecco Rosé DOC

Precis lagom till sommaren överraskar det tidlösa vinhuset Mionetto med en ny bubblande roséprosecco. Folkkära Sofia Wistam blir ambassadör för den nya drycken som kommer finnas hos Systembolagets beställningssortiment. Smakerna som träder fram i den bubbliga rosén beskrivs av Mionetto som; “en fräsch smak av röda bär och grapefrukt samt brödiga toner och en hint av honung får den smaklökarna att hurra.”

Läs mer om Mionetto på deras hemsida här!

Öppning av restaurang Ted

Efter en lite längre tids förberedelser än planerat öppnar den nya restaurangen Ted på Grev Turegatan 30 i Stockholm. Restaurangen drivs av Philippe Cohen och Pouya Seifzadeh, och är deras första krog tillsammans. Bokningarna släpptes igår och idag, måndag den 31 maj, är restaurang Teds första dag med dörrarna öppna!

Boka ditt bord på restaurang Teds hemsida här!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TED. (@tedrestaurang)

Lansering av Vogue Scandinavia

Vogue Scandinavia kommer gå live i augusti detta år med Martina Bonnier som chefredaktör. Dock lanseras redan nu en digital faggskeppsbutik, vilket kommer vara den enda plats där det exklusiva magasinet kommer finnas tillgängligt att köpa. Norska moderedaktören för magasinet blir ingen mindre än den norsk-somaliska modellen Rawdah Mohamed, som enligt Vogue är den första personen bärande en hijab som blir just moderedaktör för ett stort västerländskt modemagasin.

Läs mer om Vogue Scandinavia och förbeställ magasinet här!

Bild: Ole Martin Halvorsen/Vogue

Veronica Maggio släpper ny musik

Veronica Maggio, som tidigare i år blev hyllad av andra artister vid tioårsjubileumet av hennes album Satan i gatan, har äntligen släppt helt ny musik! I fredags gick hennes nya singel Se mig live, som även kommer vara en del av hennes kommande album.

Lyssna på Veronicas nya singel här!

Vad tycker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *