Veckans snackisar

Bildkälla: @britishvogue

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheter från veckan som varit. En härlig blandning av viktiga, roliga och onödiga ämnen!

Romantik mellan Harry Styles och Emily Ratajkowski

Förra helgen sågs artisten Harry Styles kyssa modell och skådespelaren Emily Ratajkowski ute på Tokyos gator. De båda fångades på video när dem står omfamnade och kysser varandra. Harry uppträder för närvarande i Japan som ett stopp i hans Love On Tour – turné och Emily är också där på jobb. I videon ser man paret snacka, dansa och även delade ett antal passionerade kyssar mitt på gatan, utan att verka bekymrade över vem som kan tänkas se. Vad tycker vi, shippar vi?

All I Am lanserar hudvårds serie

@alliambeauty

Det var under förra året som medieprofilen och entreprenören Amanda Schulman, tillsammans med sin syster Hanna Widell lanserade sitt skönhetsmärke All I Am. Nu expanderar Amanda sitt varumärke med en hudvårdsserier som hon tagit fram tillsammans med Jessica Dersén och Karin Svensson som båda ligger bakom hud -och skönhetsmärket We are Beauty. ”Skönhet är mitt största intresse letar jag alltid efter de bästa produkterna. Att själv få vara med och ta fram skönhetsprodukter är en dröm som nu går i uppfyllelse”, säger Amanda Schulman i ett pressmeddelande. In och shoppa All I Am här!

Gwyneth Paltrow i rättegångsdrama

@gwynethpaltrow & @dailysaucemedia

I veckan har skådespelaren Gwyneth Paltrow varit i domstol på grund av anklagelser om att hon kraschade in i den pensionerade optikern Terry Sanderson i en skidbacke i Park City, Utah. Olyckan ledde till att han bröt sina revben och orsakade permanent hjärnskada. Paltrow hävdar dock att det var Sanderson som kraschade in i henne och bestrider därför mannens stämningsansökan. I torsdags avgjordes rättegången och juryn fann Paltrow ”Ej skyldig för att ha orsakat kraschen”.

”The Kardashians” säsong 3

Youtube

I veckan släpptes nyheten att det blir en tredje säsong av The Kardashians. I slutet av säsong 2 fick vi en tydligare inblick på Khloes turbulenta relation med basketspelaren Tristan Thompson efter att hon fått reda på att han hade blivit far till ett annat barn kort efter att de bestämde sig för att skaffa ett nytt barn via surrogat. Samtidigt fick vi se mer av yngsta systern Kylie Jenner liv då hon också precis välkomnat sin och rapparen Travis Scotts son. Showens officiella Instagram-sida gjorde tillkännagivandet av den nya säsongen med en dramatisk trailer där de teasar vad som komma skall under den nya säsongen. The Kardashians säsong 3 har premiär den 25 maj.

Veckans TikTok trend

TikTok

HBOs hit-serie Succession har precis haft premiär, vilket har gjort att seriens ikoniska intolåt än en gång återvänt till våran radar. För er som är bekanta med serien kan säkert hålla med om att låtens dramatiska ton naturligt kopplas ihop med en känsla av framgång. Självklart har TikTok användarna skapat en trend där de filmar vardagssituationer men lägger på Succession-låten för att skapa en känslan av extravagans. Kolla in trenden här!

Missade du förra veckans snackisar? Klicka här!