Veckans snackisar

Bildkälla: @bingorimer

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheter från veckan som varit. En härlig blandning av viktiga, roliga och onödiga ämnen!

Zara Larsson gör skådisdebut

@zaralarsson

Tidigare i maj släpptes nyheten att en ny film, En del av dig, skriven av Michaela Hamilton och regisserad av Sigge Eklund, är under produktion. I veckan avslöjades det också att ingen mindre än popstjärnan Zara Larsson, ska spela huvudrollen tillsammans med Felicia Maxime och Edvin Ryding. Handlingen i En del av dig kretsar kring hur det är att vara 17 år och gå sönder av längtan. I ett pressmeddelande beskrivs filmen som ”en berättelse på liv och död” och kommer belysa klassiska ämnen gällande kärlek och relationer. Filmen är satt att spelas in i Stockholm med start nu i maj.

Julia Franzén och Bingo Rimér är förlovade

https://www.instagram.com/p/CsZPwDXI9r1/

@bingorimer

Det var i torsdags via ett inlägg på Instagram tv-personligheten Julia Franzén och kändisfotografen Bingo Rimér delade med sig av den glada nyheten att de just har förlovat sig. I bild ser vi paret visa upp förlovningsringen och även en bild fångad i stunden på frieriet. ”Jag sa JA!” skriver Julia i inlägget följt av ett hjärta. Paret började träffas under hösten 2020, men tog dock slut efter endast några månader då de kände att de var ute efter olika saker i förhållandet, Bingo var inte sugen på att skaffa fler barn medan Julia letade efter sin framtida man att bilda familj med. Kort efter uppbrottet sökte Julia till Bachelorette där hon gav sin sista ros till Jesper Guldbrandsen. När Julia och Jesper kommit hem insåg att de inte var rätt match trots allt och det var då hon och Bingo tog upp kontakten igen. Efter några gupp på vägen meddelar paret nu att de är lyckligare än någonsin och även planerar att skaffa barn tillsammans, samt att det även vankas bröllop för paret! Grattis Julia och Bingo!

@festivaldecannes

I tisdags var det återigen dags för årliga filmfestivalen i Cannes. Den är sagt att vara världens mest prestigefyllda, glamorösa och ibland kontroversiella filmfestival, Cannes är ett evenemang som flockar de ledande i film och skådespelarbranschen. Ett dessintal filmer kommer visas på duken för första gången, några extra omtalade är bland annat, Indiana Jones and the Dial of Destiny, självklart med Harrison Ford i huvudrollen, den fransktalande filmen Jeanne du Barry, med Johnny Depp, Martin Scorsese-regisserade filmen Killers of the Flower Moon med Leonardo DiCaprio.

Veckans TikTok trend

TikTok

Den här veckan har jag blivit hooked på trenden #waterbowlchallenge. Det har cirkulerat en del olika utmaningar involverat vatten och den här gången är det en klassik couple-challange ft. vattenskål. Det går ut på att par ställer varandra frågor de anses borde ha koll på, twisten är att skulle de svara fel blir deras huvud sänkt i en skål med vatten. Kika in trenden här!

Psst! Glöm inte att gå in och följa FORNI på TikTok också!

 

Missade du förra veckans snackisar? Klicka här!