Veckans snackisar

Bild: OUAI

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheterna från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Max Martin är utsedd till 2000-talets musikproducent

Musikmagasinet Billboard har listat de 50 största musikproducenterna under de senaste 20 åren och i toppen finnes svenska Martin Sandberg, med alias Max Martin som de flesta känner igen honom som. Billboard hyllar honom med beskrivningar som ”arkitekten bakom tonårspopsexplosionen vid millenieskiftet” och någon som ”aldrig har slutat vara relevant”. Det är otroligt kul att höra dessa hyllningar och vi ser fram emot att höra Coldplays nionde album vilket Max Martin producerar och är aktuell med just nu. Stort grattis till Martin!

Lyssna på hit-låtar skrivna och producerade av Max Martin här!

Dasha Girine med familj har fått åka hem från sjukhuset

Dasha Girine som under våren gick ut med att hon är gravid igen har nu i juli fött sin andra son! På Dashas YouTube-kanal berättar hon om att sonen ska få det fina namnet Cosmos och födas med planerat kejsarsnitt, både från önskan av Dasha men även på grund av komplikationer från tidigare förlossning som gjort att Dasha nu i samband med kejsarsnittet tyvärr behövt genomgå ytterligare en operation. På hennes Instagram-story har hon delat med sig av sin berörande berättelse om förlossningen och operationen, samt tiden efter på sjukhuset. Dasha med familj har nu äntligen fått åka hem och vi vill önska dem all lycka och tusentals grattis till sonen Cosmos!

Kolla in Dashas YouTube-kanal här!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 👑 Dasha Girine (@dashas.se)

Vinstrekord år 2020 för Therése Lindgren

För flera influencerbolag var 2020 ett tufft år på grund av pandemin och flera av bolagen fick se sin omsättning sjunka. Detta redogör Breakit.se för där de även skriver om att trots COVIDs hårda slag mot influencerbranschen gjorde YouTube-stjärnan Therése Lindgren ett enormt bra år ekonomiskt då hennes privata bolag Therése Lindgren AB hade sitt bästa år någonsin. Plus att hudvårdsbolaget Indy Beauty, som Therése äger 20% av, även såg en ökning i dess omsättning år 2020. Otroligt bra jobbat av Therése och stort grattis till henne och framgångarna!

Här hittar du Theréses YouTube-kanal!

Framgångsrik blågul start i OS-friidrotten

I rådande stund pågår sommar-OS i Tokyo och hittills har svenska friidrottstruppen kämpat sig till flertalet fina medaljer. Faktum är att de första fyra OS-medaljerna till Sverige togs hem under samma dygn – ett riktigt medaljregn! De två första medaljerna, som Daniel Ståhl och Simon Pettersson kammade hem i diskus, var dessutom en historisk svensk dubbelseger då de tog medalj inom samma friidrottsgren, något som ej hänt sedan OS i London 1948. Vi vill önska stort grattis till alla vinnarna, samt fortsatt lycka och pepp till hela OS-truppen!

Läs mer om sommarspelen i Tokyo här!

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Nytt samarbete mellan OUAI och Byredo

Ett av årets kanske coolaste samarbete går live i veckan och det är mellan inga mindre än OUAI och Byredo. De två har tidigare samarbetat när de skapade OUAIs torrschampoo med Byredos klassiska parfymdoft Mojave Ghost. De har nu slagit ihop sina briljanta hjärnor igen och satt doften Mojave Ghost på OUAIs Leave-In Conditioner, som är en storsäljare och älskad av många. Denna underbara mix av de två ikoniska märkena är av begränsad utgåva och går live på tisdag den 3 augusti, och vi vill mer än gärna lägga vantarna på produkten!

Anmäl dig på listan här för att bli meddelad så fort OUAI x Byredo finns tillgänglig att köpa!

Vad tycker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *