Veckans snackisar

Bild: Chimi Eyewear

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheterna från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Superga x Hailey Bieber

Det Italienska skoföretaget Superga som riktar in sig på sneakers har en ny ambassadör. Det är nämligen modellen Hailey Bieber, som frontar deras nya spring/summer 21 kampanj! “I love the story and heritage of this brand. Superga is a shoe that has stayed true to its origins and never gone out of style. It’s timeless and classy and I feel it perfectly matches my personal style.” säger Hailey Bieber om det nya ambassadörskapet.

Se mer av alla fina kampanjbilder här!

Un’Sweet Cava

Vår alldeles egna Michaela Forni gick i veckan ut med ett dröm-projekt hon jobbat med i flera månader. Hon har nämligen varit med och tagit fram en egen cava tillsammans med vinföretaget Un’Sweet. Cavan är ekologisk och innehåller inget tillsatt socker, vilket är en gemensam nämnare för Un’sweets viner. Michaela beskriver det som “gott, torrt och med precis lagom fruktighet som jag tycker att ett bubbel ska ha”. Den finns nu som beställningsvara på Systembolaget.

Läs mer här!

Chimi Eyewears ovanliga samarbete

Chimi Eyewear har skapat ett samarbete med ett företag man inte vanligtvis brukar koppla ihop med solglasögonföretaget. De samarbetar med Kalles Kaviar och de har tagit fram en begränsad upplaga av ett par solglasögon som kommer i två versioner, med röd och blå lins. Förutom de nya solglasögonen kan man även skymta samarbetet på den klassiska Kalles kaviar tuben som nu även pryds med Chimi Eyewears logga. Det är kommunikationsbyrån Redgert Comms som är initiativtagare till samarbetet!

Se mer här!

 

Ny domare i Amerikanska The Voice

Det omåttligt populära Amerikanska tv-programmet The Voice som går ut på att hitta en ny sångtalang, har fått en ny domare. Artisten Ariana Grande gick ut med nyheten på sin Instagram och hon kommer nästa säsong ansluta sig till de redan befintliga domarna Kelly Clarkson, John Legend och Blake Shelton. Väldigt kul att Ariana Grande tar sig an en ny roll i karriären!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Ariana Grande (@arianagrande)

Nicole Falciani flyttar till Rom

Nicole Falciani går i hennes senaste vlogg ut med att hon, tillsammans med sin pojkvän, ska flytta till Italien och närmare bestämt till Rom! De flyttar ner ett år till att börja med och de har hyrt en vindsvåning med en magisk terass där man ser ut över takåsarna i staden. Trots att Nicole är Italiensk och hon alltid haft en dröm om att flytta dit blev själva beslutet ganska snabbt och spontant. Men är det lätt så är det rätt. Vi är galet avis och längtar efter alla uppdateringar från Rom!

Se när Nicole berättar om flytten i videon nedan.

2 personer pratar om det här! Vad tycker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *