Veckans snackisar

Bildkälla: @voguemagazine

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheter från veckan som varit. En härlig blandning av viktiga, roliga och onödiga ämnen!

Rihanna gravid

I söndags var det dags för Super Bowl, det största årliga eventet i amerikansk fotboll. Men i år var artisten som skulle göra det traditionella musikframträdandet mer efterlängtat än matchen i sig, i år var det nämligen stjärnan Rihanna som var musikgästen. Efter nästan fem års paus från scenen bjöd världsstjärnan på ett otroligt framträdande där hon inkluderade hennes mest kända hits och bjöd även på grym koreografi. Men den största överraskningen var ändå när hon började sitt nummer med att visa upp hennes putande gravidmage. Rihanna och rapparen ASAP Rocky välkomnade sitt första barn förra året i maj och väntar nu sitt andra barn under 2023.

YOU säsong 4

Bildkälla: @younetflix

Efter tre säsonger av mord och ohälsosam kärlek är seriemördardramat YOU äntligen tillbaka för en fjärde säsong. I slutet på förra säsongen såg vi huvudpersonen Joe (Penn Badgley) fly från blodbadet som tog plats i Kalifornien och i den nya säsongen får vi se honom påbörja ett nytt liv i London. Vad tror ni, kommer han försöka lämna sina dåliga (låt oss snällt kalla det) vanor i staterna eller kommer de följa honom över Atlanten. Har ni hunnit sträckkolla del 1 än?

QX Gaygalan 2023: Edvin Törnblom blev stora vinnaren

Bildkälla: @edvintornblom

Under måndagskvällen hölls årliga QX galan på Cirkus i Stockholm. Den stora vinnaren för kvällen var utan tvekan Edvin Törnblom som tog hem pris i hela 3 kategorier; Årets HBTQ, Årets Bok och Årets Duo, där han fick dela pris tillsammans med poddkollegan Johanna Nordström. Stort grattis Edvin!

Sara Biderman gravid med sitt andra barn

Bildkälla: @sarabiderman

En ny vecka och ett nytt gravidavslöjade! ”Yes, the baby boom is real” skriver Sara Biderman på sin Instagram. Stylisten och influencern Sara Biderman gick i veckan ut med att hon väntar sitt andra barn tillsammans med partnern Danijel Sivcevic. Paret har sedan tidigare dottern Bonnie tillsammans, född 2019. Grattis till er, Sara och Danijel!

Veckans TikTok trend

Bildkälla: TikTok

Sent igår när jag låg och scrollande på TikTok fastnade jag snabbt i ett trendhål som kallas ”I gotta see her”. Den går då ut på att användarna lägger upp en video där det sjunger med i texten ”Jag hittade någon som har bättre … ”, t.ex. rakare tänder, stökigare rum etc. och avslutar med att säga ”Det här måste jag se”. Underförstått blir då att det skulle vara osannolikt att någon annan kan överträffa dom själva. Länk här!

Missade du förra veckans snackisar? Klicka här!