Veckans snackisar

Bild: Johan Bergmark / Netflix

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheterna från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Snabba Cash som Netflixserie

Snabba cash har tidigare varit en bokserie av Jens Lapidus som sedan gjordes till filmtrilogi som blev riktigt populär. Nu har det gjorts en serie på Netflix som hade premiär i veckan! Serien är en spinoff med nya karaktärer som utspelar sig ett tiotal år efter filmerna. Serien har blivit otroligt omtalad och snabbt tagit sig upp på topplistan. “En ambitiös affärskvinna, en charmig gängmedlem och en problemtyngd tonåring. Under en desperat och smutsig jakt på pengar kolliderar deras världar”, beskriver Netflix serien.

I huvudrollerna ser vi Evin Ahmad och Alexander Abdallah.

Maximum glam activated – Bianca Ingrosso

Multientreprenören Bianca Ingrosso frontar återigen klädföretaget Nelly‘s nya kampanj som de kallar Maximum glam activated – där Bianca har valt ut sina favoritplagg till våren. Kampanjvideon är riktigt snygg och Bianca strålar i alla olika klädbyten!

Se alla plagg i kampanjen här!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Bianca Ingrosso (@biancaingrosso)

Business and Dreams – 30 under 30

Tidningen Forbes ger varje år ut en prestigefull lista med unga entreprenörer de vill hylla och det är 30 utvalda personer i varje kategori, bland annat media, musik, sport och konst. I kategorin finans hittar vi Vendela Lilliestråle och Camilla Lundin, tjejerna bakom Business and Dreams som skriver ekonomiartiklar hos oss. De är även delägare i Qalora Capital, en tech-fokuserad investmentbank, och vi blir så glada över att hitta de på Forbes 30 under 30 listan. Det är ni så värda!

Är ni sugna på att se mer av listan? Klicka här!

Premiär för Hunkydorys liveshopping-event

Det svenska modevarumärket Hunkydory har gjort en comeback och en nylanserad webbshop sedan i höstas. Nu vill varumärket satsa på det trendiga liveshopping, det nya sättet att shoppa på. Premiären för deras liveshopping sker ikväll, 12 april klockan 19.00 och de gästas av toppmodellerna Izabella Scorupco och Mini Andén. Hollywoodstjärnorna, som till vardags är bosatta i LA får chansen att visa upp sina favoritplagg och som kund har man möjlighet att shoppa direkt.

Var redo kl 19, här hittar ni live-eventet!

Petra Marklund – Pengar

Petra Marklund, som tidigare gjort sig känd som September, har gjort låtar som snabbt klättrat upp på topplistan. Tillexempel Cry for you, Händerna mot himlen och Mikrofonkåt som blev känd genom tv-programmet Så mycket bättre. Nu är hon aktuell med ny musik och låten heter Pengar. “En låt om pengar, förbannelse och frihet”, skriver hon på Twitter.

Lyssna på låten här!

1 person pratar om det här! Vad tycker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *