Veckans snackisar

Bildkälla: @rebecca_stella

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheter från veckan som varit. En härlig blandning av viktiga, roliga och onödiga ämnen!

Rebecca Stella är gravid

Bildkälla: @rebecca_stella

Rebecca Stella är gravid med sitt andra barn! I en video på Instagram visar hon upp snuttar från sin IFV-resa som slutar i ett positivt graviditetstest och ultraljud. Hon har varit väldigt öppen med sin kamp för att bli gravid och varit igenom ett flertal misslyckade IVF försök. Stella berättar att det har varit viktigt för henne att belysa ämnet då det finns så många som kämpar med samma sak. Hon och maken Manny har tidigare sonen Dion tillsammans och kommer nu i höst välkomna deras andra barn. Stort grattis!

Smitten dating app tar över Stockholm i samband med Singles Awareness Day

Bildkälla: Smitten

Smitten är dating appen som varit på alls läppar det senaste. Appen gör det enklare att påbörja konversationer då du kastas rakt in i ett spel med din matchning direkt efter matchandet. Det är en högst beroende framkallande app som gör det otroligt lätt att starta konversationer. I förra veckan entrade dom scenen i en ny kampanj, Fun February. Detta frontades av två stora Tiktok profiler, Dixie och Jan som bland annat bjöd in till singel fest på singles awareness day. Det är även svårt att missa alla affischer som fullkomligt tagit över Stockholm i veckan. Vi ser fram emot att se hur framtiden för appen ser ut i Sverige och håller tummarna för fler lokala kampanjer!

KICKS slutar med retuschering

Bildkälla: @kicks

Från och med årsskiftet har KICKS nu slutat retuschera allt egenproducerat bild- och filmmaterial. Detta är en del i KICKS arbete att motverka orealistiska och osunda skönhetsideal. Beslutet går också helt i linje med KICKS varumärkesplattform More of You där man vill visa att skönhet är så mycket mer än yta och förlegade ideal, och att det snarare handlar om att våga vara sitt sanna jag och visa det för världen. I en skönhetsbransch där utseendet ofta står i fokus hoppas KICKS att detta kommer inspirera andra aktörer att göra detsamma.

Louis Vuitton lanserar babykläder

Bildkälla: Louisvuitton

Det franska modehuset adderar ännu en kategori till deras segment. Den 3 mars lanserar Louis Vuitton sin första babykollektion. Kollektionen innefattar kläder, skor, accessoarer, leksaker och till och med en koffert specialdesignad för just plagg från kollektionen. Kollektionen representerar ett genomtänkt utbud av vardagssaker och stilar för speciella tillfällen, som första leksaker som kan bli livslånga minnessaker.

Veckans TikTok trend

Bildkälla: Youtube

Mitt flöde har precis som många andras helt dominerats av klipp från Rihannas uppträdande på Superbowl. Men det verkar vara en specifikt danskoreografi som stack ut och fångade folks uppmärksamhet lite extra, nämligen några väl utvalda steg till låten ”Rude boy”. TikTok har tagit fasta och skapat en trend kring låten och dansen, kollar man tillräckligt många videos kan jag garantera att man lär sig stegen vare sig man vill eller inte.

Missade du förra veckans snackisar? Klicka här!