Veckans snackisar

Bildkälla: H&M@cadwallader

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheter från veckan som varit. En härlig blandning av viktiga, roliga och onödiga ämnen!

Let’s Dance 2023 – Deltagarlista

Bildkälla: @letsdancesverige

I vår är det återigen dags för en ny säsong av underhållningsprogrammet Let’s Dance! Årets upplaga av programmet bjuder som vanligt på en härlig variation av intressanta deltagare, från sportstjärnor till komiker och musiker. Det ska bli spännande att se vem som kammar hem den eftertraktade glasskon i år, blir det elitskidåkaren Charlotte Kalla, programledaren Richard Sjöberg eller kanske artisten Andreas Wijk? För första gången i ”Let’s dance” historia står det även klart; En kvinna kommer dansa med en kvinna, fotbollsspelare Nilla Fischer med dansexpert Cecilia Ehrling.

Här är hela deltagarlistan:

Charlotte Kalla

Tone Sekelius

Rickard Sjöberg

Andreas Wijk

Nilla Fischer

Johan Jureskog

Renaida Braun

Johanna Lind Bagge

Hampus Hedström

Kodjo Akolor

H&M x Mugler släpper kollektion tillsammans

H&M@cadwallader

Under våren släpper H&M kollektion tillsammans med modehuset Mugler. Under åren har H&M haft många framgångsrika collabs med bland annat modehus som Karl Lagerfeld, Versace, Kenzo, Balmain så förväntningarna är givetvis skyhöga för kommande samarbeten. Enligt ett pressmeddelande kommer denna nya kollektion, som är skapad av Muglers kreativa chef Casey Cadwallader, att “spegla Muglers unika och livfulla anda”. Vi väntar exalterat på dom första sneak peeks på kollektionen!

Bianca Ingrosso och Vanessa Lindblad investerar i e-handelsföretaget Tinted

Bildkälla: @biancaingrosso

Det nystartade inredningsbolaget Tinted har funnits i ungefär ett år och deras mål är att säja tidlös design anpassat för de svenska hemmen. I veckan släpptes nyheten att bolaget får in två nya investerare, nämligen entreprenör och influenser Bianca Ingrosso och Vanessa Lindblad. I en kommentar säger ”de är långsiktiga i sina investeringar och planen är att bygga ett nytt ledande globalt varumärke som kan växa organiskt.” Det ska bli imponerande och häftigt att följa den här kvinnliga stjärnduon när de tar sig an detta nya projekt.

Veckans TikTok trend

Bild: @TikTok

Den här veckan har jag sett mycket av trenden ”Boy be in my DMs saying that I’m pretty”. Det jag gillar med trenden är att den sprider och inställer lite självkärlek, If you got it show it off! Använd ljudet och boosta dig själv du också! Länk till trenden!

Psst! Har ni sett att FORNI numera också finns på TikTok? Kolla in oss här!

 

Missade du förra veckans snackisar? Klicka här!